Svaštara

“Već viđeno”: Otkriven prvi posao Meghan Markle nakon “Megxita”

Otkriven je prvi posao Meghan Markle nakon odlaska iz kraljevske porodice sa suprugom Harryjem, a riječ je o pojavljivanju u kanadskom reality showu o drugim vjenčanjima, u kojem će Meghan više puta gostovati.

No image - Haber.ba

Prema izvoru bliskom produkcijskom timu, 38-godišnja Markle gostovat će više puta u showu “I Do, Redo”, gdje će se pridružiti svojoj bliskoj prijateljici, stilistici za vjenčanja Jessici Mulroney, zvijezdi nadolazećeg Netflixovog realityja.

Njena pojavljivanja u showu bit će povremena, tvrdi izvor koji nije otkrio hoće li i koliko Markle biti plaćena. U 10 epizoda show prati 10 parova i njihova katastrofalna iskustva s prvim vjenčanjima prije nego što ostvare vjenčanja iz snova iz drugog pokušaja.

Markle, jednom rastavljena, a sad udana za princa, i sama je imala sličan moment u životu, piše “Page Six”. Njeno vjenčanje koštalo je više od 42 miliona dolara, a haljinu joj je dizajnirao Givenchy, piše “Index“.

Murloney (39) na kraljevskom vjenčanju bila je djeveruša, a u ceremoniji je učestvovalo i troje njene djece. Nakon brojnih pojavljivanja u showu Good Morning America, gdje je gledateljima davala savjete kako se jeftino, ali dobro obući, Mulroney dobiva svoj show, u kojem učestvuju parovi iz SAD-a i Kanade.

Markle, koja živi u Vancouveru sa sinčićem Archiejem otkako se preselila iz Velike Britanije u januaru, trenutno traži holivudskog agenta. Prošli mjesec Markle je potpisala ugovor s Disneyjem za zasad nepoznati projekt u kojem će posuditi glas u zamjenu za donaciju udruženju za spas slonova koju podržava.

“Strana industrije vjenčanja koja nikada nije prikazana na televiziji”, opisala je Murloney show na Facebooku. Ona je Markle upoznala tokom snimanja serije Suits, u kojoj je Meghan glumila Rachel Zane.

Iz produkcije nisu odgovarali na upite o Meghan Markle, dok je publicistica koja radi na showu odbila komentarisati sve u vezi s njom. Rekla je samo da snimanje showa nije završeno te da još uvijek nije određen datum premijere.

Show u trajanju od 30 minuta bit će dostupan na Netflixu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh