Svaštara

Slijepom psu veterinari vratili vid, njegova reakcija je neopisiva

Razvojem medicine neka sljepila moguće je izliječiti, a to je sada moguće i kada su u pitanju psi. Jedan od pasa sretnika je i irski terijer Duffy.

No image - Haber.ba

Duffy je imao velikih problema sa zdravljem. Dobio je dijabetes, što je i dovelo do sljepoće.

Veterinari su uspjeli stabilizovati dijabetes pomoću lijekova, ali pas više ništa nije vidio. Zamislite kakav je to šok bio za ovo dlakavo biće, prenosi “Index“.

Njegova porodica nije oklijevala s operacijom, a nakon što mu se povratio vid, i sreća je bila još veća. Reakciju su snimii, zaista je posebna.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh