Svaštara

3 najrealnija horoskopska znaka

Osobe rođene u ovim horoskopskim znacima imaju vrlo realne stavove i ne očekuju ništa od drugih ljudi pa se upravo zbog toga vrlo rijetko uznemiruju.

Horoskop - Startnews.al

Oni često svoj mir pronalaze u meditaciji, a po prirodi su izuzetno smireni.

Kako piše “Your Tango”, ova 3 znaka zodijaka čvrsto stoje na zemlji.

Jarac

Jarčevi imaju mnoštvo osobina koje ih drže čvrsto na zemlji, a neke od najistaknutijih su odgovornost, mudrost i praktičnost. Oni ne osuđuju druge, već su uvijek spremni da daju koristan savjet. Iako i oni imaju svoju divlju stranu, Jarčevi je rijetko kada iskazuju. Oni su vrlo snažni i zaštitnički nastrojeni, što ih čini odličnim životnim suputnicima. Uz to su i ambiciozni, a istovremeno i vrlo zahvalni za sve što imaju.

Djevica

Djevice uvijek prvo dobro promisle prije nego što progovore jer znaju da riječi mogu biti i te kako oštro oružje. S Djevicama je vrlo lako razgovarati jer su uvijek prisutne u razgovoru i znaju dobro da slušaju. Osobe rođene u ovom znaku pametno raspolažu svime što imaju, od informacija do imovine, i ništa ne uzimaju zdravo za gotovo.

Bik

Osobe rođene u znaku Bika rijetko šta može izbaciti iz takta. Oni puno vremena provode u samoći jer tako najbolje pune baterije i posvećuju se svom umnom razvoju. Bikovi ne obraćaju pažnju na glasine i tračeve, već grade mišljenje na osnovu vlastitog iskustva. Poput Djevica, Bikovi takođe odlično znaju da slušaju druge, ali i svoje instinkte, čak i kada ih drugi uvjeravaju u suprotno, prenosi “Krstarica“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh