Svaštara

Ostala trudna s bivšim mužem nakon avanture za jednu noć: Dobila sam trojke

Šarlijan Broudharst (Charliann Broadhurst) i Rajan Hil (Ryan Hill) iz Velike Britanije zajedno su bili od srednje škole, vjenčali su se i dobili tri kćerke – Kejsi Li (8), Kijaru Džej (7) i Sijenu (5).

Velika Britanija- Agencije

No, odlučili su se rastati 2018., ali su i dalje bili u kontaktu zbog djece.

– On je moja ljubav iz djetinjstva i zajedno smo od 15. godine, ali kroz sve ove godine prošli smo kroz teške trenutke – govorila je Šarlijan.

ljubav od srednje skole- drustvene mreze

Da im rastava nije lako pala, pokazuje i to što su nekoliko sedmica nakon zvaničnog raskida bivši supružnici imali avanturu za jednu noć, nakon koje je Šarlijan zatrudnjela.

Rodila je trojke, dječake Kejona i Kartera, te djevojčicu Rajanu.

Ova je neočekivana trudnoća, kaže Šarlijan, bila najbolja stvar koja se mogla dogoditi njoj i Rajanu.

– Ovo je pravo čudo, kao da je neko htio da budemo ponovo zajedno. Prava bajka. Svima pričam da sam zatrudnjela nakon ‘avanture’ za jednu noć, samo što je u mom slučaju ta avantura bila s bivšim partnerom, s kojim već imam djecu – govori Šarlijan.

Rizična trudnoća
Otišla je kod doktora jer se nije baš osjećala najbolje, ali nije ni pomišljala da je trudna.

Uslijedio je šok kada je saznala da nosi trojke.

– Nazvala sam Rajana da mu kažem, a on se skoro sudario s autom od šoka. Samo je zašutio i doslovno nismo razgovarali nekih 12 sati dok nismo došli k sebi – sjeća se.

Trudnoća je bila rizična jer su trojke oboljele od sindroma međublizanačke transfuzije – rijetke bolesti posteljice koja sprečava ravnomjeran razvoj blizanaca pa je mama morala na hitan carski rez u 33. sedmici.

– Bojala sam se da će Rajan propustiti porod jer je u žurbi prvo otišao u krivu bolnicu. Dobila sam epiduralnu i plakala na krevetu ispitivajući gdje je Rajan, ali stigao je na vrijeme – prepričava Šarlijan.

Pravi izazov
Bebe su rođene u 12:31 sati 31. maja prošle godine, ali su zbog infekcije morale ostati u bolnici nekoliko dana.

– Kupanje, oblačenje i hranjenje svih šestero djece pravi je izazov – tvrdi Šarlijan i dodaje da je u njihovoj kući sve posloženo kao u vojsci, doslovno, prenosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh