Svaštara

Detalj koji je možda otkrio tajnu: Da li je Cristiano Ronaldo Georginu odveo pred oltar?

Georgina i Ronaldo u vezi su tri godine i zajedno dobili djevojčicu Alanu Martinu, a zgodna Argentinka spremno je prihvatila odgoj i majčinsku figuru ostale Ronaldove djece. Iako su poprilično ozbiljni, te su se čak i zaručili, Cristiano i Georgina Rodriguez nikada nisu javno govorili o vjenčanju i braku.

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodrigez - Instagram

O njihovim privatnim odlukama, planovima u ljubavi jako malo se zna. Par je tajnoviti kada su u pitanju teme o njihovom privatnom životu, a mlada Argentinka čak nikada nije dala intervju i sebe stavljala u prvi plan.

Javnost je tek nakon što je veliki dijamantni prsten zablistao na njenoj ruci zaključili da se par zaručio, a onda su krenula nagađanja oko vjenčanja o čemu najbolji nogometaš svijeta šuti već duge tri godine koliko su zajedno. Uprkos svemu, Ronaldo i Georgina praktički žive kao u braku, zajedno odgajaju četvero djece, najstarijeg Ronaldova sina kao i blizance Evu i Matea koje je na svijet donijela surogat majka te svoju kćerkicu Alanu Martinu, prenosi “AZRA“.

No, sada su se pojavile indikacije da je slavni Portugalac svoju voljenu zaručnicu ipak odveo pred oltar i to u potpunoj tajnosti. U svojoj zahvali na sve čestitke koje je primila za 26. rođendan lijepa Georgina je napisala:

– Ne mogu tražiti ništa više osim zdravlja i ljubavi u svojoj porodici. Hvala vam svima na prekrasnim željama, cvijeću i poklonima koji ste slali. Hvala i mom suprugu što mi je pružio najljepši život i podario djecu. Volim te.

Oslovivši ga suprugom tamnokosa ljepotica dala je naslutiti da je već u braku s nogometašem, što su uveliko prenijeli svi svjetski mediji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh