Svaštara

Ovan, Bik, Lav i Jarac sebe vole najviše na svijetu i misle kako su uvijek u pravu

Najbitnije od svega im je da sebi ugode, ne mareći pritom za osjećanja drugih.

No image - Haber.ba

Samo sebi su uvijek na prvom mjestu i ubijeđeni su da se svijet vrti oko njih. Ipak, sudbina im često uradi kontranapad, koji ih grubo spusti na zemlju.

Ovan
Ovaj znak Zodijaka poznat je po svojoj upornosti. Šta god zamisle, oni će i uraditi. Ostvariće svoj plan i u stanju su da ‘gaze preko leševa’. Oni misle samo na sebe i svoje lične ciljeve, piše portal “Stil“.

Bik
Rođeni u ovom znaku učiniće sve da privuku pažnju na svoje lične probleme. Oni vjeruju da je ono što se njima događa važnije od svega što se dešava drugim ljudima. Iako važe za ljude na koje možete da se oslonite i za dobre prijatelje, nerviraju mnoge jer uopšte nisu spremni na kompromis i streme samo svojim ciljevima.

Lav
Predstavnici znaka Lava poznati su po visokom samopouzdanju i navici da pretjeruju i preuveličavaju sve. Čime god da se bavi Lav, vjeruje da je u tome najbolji. Potrebna mu je pažnja drugih, i to u neograničenim količinama. Važno mu je da mu drugi govore kako im je neophodan. Zbog svega toga, još kao mladi postaju izuzetno arogantni.

Jarac
Ovaj znak baš voli sebe i misli kako je on jedini uvijek u pravu. Ako počne da sumnja u svoju odluku ili potez, odjednom će doći do zaključka da su za njegovu grešku krivi svi drugi, osim njega.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh