Svaštara

Zahvaljujući Merkuru u Vodoliji tri horoskopska znaka imat će sreću u ljubavi i zdravlju do 3. februara 2020. godine

Merkur uvijek donosi novosti, on je najbrži glasnik planeta!

Vodolija - Astrosav.com

Nije retrogradan ali će nam donijeti važne promjene, piše “Lepa & Srećna“.

Najbrža planeta Zodijaka ušla je 16. januara 2020. godine u znak Vodolije i sigurno je da je ova kombinacija prava eksplozija doživljaja.

Dok Merkur vlada komunikacijom i ekspresijom, a Vodoliji nije strana ekscentrična, pomalo intelektualizirajuća priroda, očekujte kolektivne trzavice u procesu izražavanja mišljenja, stavova i potrebe za slobodom.

Niko više ne želi status kvo, svi bi bar malo promene i pomeranja. Odmaknite se malo od same sebe i razmislite o svemu iz drugačije perspektive.

Svi ćemo u ovom periodu vidjeti jasnije šta su prave činjenice a šta ipak samo naše emocije koje su njima izazvane. Sve će nas to dovesti do veće jasnoće i prave istine.

Najveće promjene mogu da očekuju tri horoskopska znaka kojima kombinacija Merkura i Vodolije rasvetljava važna područja.

Blizanci odavno pokušavaju da pronađu najbolji način da se pozabave svojim zdravljem i konačno dolaze do pravih eksperata. Najzad će moći da do kraja povjere sve svoje problem i dobiju prave odgovore koje su toliko priželjkivali.

Što je najvažnije, čitavo iskustvo na ovom polju biće veoma prijatno.

Poslije svega ćete se i vi sami, dragi Blizanci, osjećati nekako snažnije i ispunjeni novim znanjem. Da li je u pitanju traganje za novom dijetom, teškoće u postavljanju dijagnoze ili potraga za terapijom, tek Merkur u Vodoliji najavljuje otvaranje novog izvora infomacija koji će za vas biti dragocijen.

Djevica uspostavlja ravnotežu koja joj je već duže vrijeme potrebna. Moguće je da se konačno pronalazi prava procedura za hormonalni disbalans ili imate pitanja na koja ste već dugo tražili odgovor i odlagali odluke stalno mjereći jednu ili drugu opciju.

Čak i ukoliko je vaše pitanje bilo samo vezano za običan sedmični trening ili ste pravili pauzu zbog nekih drugih prepreka, tek sad se te poteškoće otklanjaju i vi ulazite u novu rutinu koja vam izuzetno prija.

Vaga osjeća novi vjetar u svom ljubavnom životu. Dok je boravak Merkura u kući romanse podsticao dosta flertova i neozbiljnih vezica, sada je Vaga spremna da se malo smiri i zatraži još nešto od partnera osim hemije.

Harmonija, to je ono što će je sada Merkur naučiti, a osjećat će se sve slobodnija kako bude manje čuvala svoju slobodu. Treba samo da se iskreno izrazi i naći će u svojoj blizini sve ono što je mislila da mora da traži negdje daleko.

Svi ćemo od večeras poželjeti neke promjene a na vama je da osmislite kako želite da se one odvijaju. Podijelite svoje misli sa srodnom dušom i otkrit ćete da i ona priželjkuje novosti!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Loading..
Na vrh