Svaštara

Horoskop – Najbolji period za ljubav je između 22. do 28. januara: Tri znaka očekuju romantične varnice

Usamljene duše sljedećih horoskopskih znakova imat će najviše sreće!

Horoskop - Zadovoljna.hr

Ljubav nam krajem januara dolazi iznenada, tihim koracima približava se našem srcu i podstiče ga da se otvori i primi romantične darove koje zvijezde šalju, piše “Lovesensa“.

Svi oni koji iščekuju taj magičan trenutak da sretnu i upoznaju osobu koja će im bezuslovno pružiti ljubav, sada imaju priliku da dožive takvu magiju.

Postoji velika mogućnost da vam se vrati stara ljubav iz prošlosti i da neke divne uspomene ponovo zažive. Odakle god da dolazi, neka bude ona prava, iskrena i veličanstvena ljubav.

Tranziti planeta i položaj zvijezda sada stvaraju polje sudbonosne ljubavi – usamljene duše sljedećih horoskopskih znakova imaće najviše sreće:

Ribe

Očekuju vas velike promjene na romantičnom planu. Zbog prethodnih neuspjeha i razočaranja, možda ste pomalo rezervisani. Ipak, uskoro će se dogoditi suset zbog kojeg nećete tako lako moći da kontrolišete romantične emocije. Dopustite da vas ljubav vodi. Ribe koje su u vezi, ponovo će uspostaviti dobar emotivni odnos sa partnerom.

Lav

Dragi Lavovi, da li je u vašem životu postojala velika ljubav koja se nije ostvarila zbog određenih životnih okolnosti. Imate priliku da promijenite tok svoje romantične sudbine. Prepoznat ćete zaljubljen pogled u očima osobe koju dobro poznajete.

Blizanci

Nova ljubav i strast – vama se na samom početku godine ostvaruju velike želje. Privući će vas strast i vatrena energija druge polovine koja će se kasnije pretvoriti u ljubav koja inspiriše. Ne plašite se da se prepustite i uživate, osjećanja su obostrana.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh