Svaštara

Astrolozi rekli svoje: Najbolji dan za vjenčanje u 2020. godini

Poznati astrolozi tvrde da je čitava 2020. godina ‘posebno dobro vrijeme za stvaranje dugoročnih veza’, s tim da je februar najbolji mjesec za vjenčanja.

Horoskop - Megagiga.info

Broj 20 je broj anđela, što znači dobar početak. U numerologiji, broj dva simbolizuje upornu i snažnu ženu koja, iako ponizno klanja glavom, ima neviđenu odlučnost i energiju. Za astrologe, broj dva odnosi se na kuću Bika, kojom vlada Venera – boginja ljubavi i ljepote, koja uliva strpljenje i posvećenost da budete vjerni i učinite sve da stvorite nevjerovatno jaku porodicu. Pored digitalne simbolike datuma 20/02/20, astrolozi objašnjavaju ulogu planeta za srećan brak, piše “Ženski magazin“.

Astrolozi naglašavaju da je cijela 2020. povoljna za brak. To je zbog činjenice da se Saturn 2020. godine prebacuje sa vlastitog znaka Jarca (u kojem je od 2017.), u idealistički i progresivni znak Vodolije, pridružujući se Jupiteru. Takva kombinacija nije postojala od 1960-ih – vrijeme ljubavi, jednakosti, slobode i slobode ljubavi!

Godine 2020. biće vraćena era Vodolije, koja će svjietu donijeti saosjećanje i toleranciju. Zahvaljujući ovakvom rasporedu planeta, parovi koji se ove godine odluče za brak mogu postići rijetko karmičko jedinstvo. Dakle, ako niste pronašli srodnu dušu, vrijeme je da razmislite!

Kladite se na 20.02.2020.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh