Svaštara

Horoskop – 3 znaka očekuje velika sreća u vladavini Vodolije (do 19. februara 2020.)

Evo kojim horoskopskim znakovima sezona Vodolije donosi veliku sreću!

Vodolija u horoskopu - Blogspot.com

Period vladavine Jarca je iza nas, a od 21. januara do 19. februara zavladat će energična Vodolija.

Velike promjene, odluke i preispitivanje obilježilo je period Jarca, a sada će nam Vodolija udahnuti svježu energiju u svakodnevicu.

Sada uviđamo smisao svih tih promjena koje smo napravili i spremni smo da ih prihvatimo i živimo u skladu sa novonastalom životnom situacijom.

Vodolija je avanturista, ona voli nepoznato, tople i hladne klime, šetajući od jednog do drugog sna.

Evo kojim znakovima sezona Vodolije donosi veliku sreću:

Blizanci – živite kako želite

U periodu Jarca trudili ste se da uradite nešto značajno za svoju budućnost. Dosta vaših ambicija je ostvareno, a sada je pravo vrijeme da se opustite i zabavite. Sunce je trenutno u vašoj egzotičnoj kući koja označava putovanje, edukaciju, nadu. Imate priliku da ostvarite nešto o čemu odavno maštate. Otvorite svoje srce i um. Udahnite ljepotu slobode koju vam donosi period Vodolije.

Vaga – život je jedna predivna igra

Izazovi koje ste pretrpjeli u prethodnih par mjeseci sada su vas ojačali i učinili da u narednom peripodu budete mudriji i snalažljiviji. Shvatite svaki izazov kao vrednu nagradu, jer ste se zahvaljujući njima dodatno razvili duhovno i emotivno. Sunce je trenutno u vašoj ekspresivnoj petoj kući koja označava zabavu, ljubav, krativnost, djecu i romantiku. Očekuje vas predivan period!

Vodolija – najsretniji rođendan ikada

Bil ste uspavani u periodu Jarca kada je Sunce boravilo u vašoj 12. kući karme, zatvorenosti i straha. Počinje buđenje iz mračnog sna! U narednom periodu prati vas divna iscjeljujuća energija. Bićete pozitivno raspoloženi, vedri i spremni da dočekate dobre vijesti. Nevjerovatne i sjajne promjene preokrenut će vaš tok sudbine. Slavite i zabavljajte se, velika sreća prati vas sve do vladavine Riba, piše “Lovesensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh