Luda planeta

Rođena majka je izdala: Finansirala vjenčanje kćerke, pa zatrudnila sa mladoženjom

Dešava se, nažalost, da vas i najrođeniji izdaju, ali kada vas majka povrijedi, to je više i gore od izdaje.

No image - Haber.ba

Lauren Wall (34) iz jugozapadnog Londona je doživjela upravo tako nešto. Ona je imala samo 19 godina kada se udala za radnika na aerodromu Paula Whitea sa kojim je sedam mjeseci prije vjenčanja dobila kćerku.

Njena majka Julie, koja sada ima 53 godine, finansirala je njeno vjenčanja sa 15 hiljada funti, a kćerka Lauren, kako bi joj se zahvalila, povela ju je na dvonedjeljni medeni mjesec u Devon, piše Daily mail.

Osam nedjelja kasnije, njen suprug Paul se iselio iz zajedničkog doma, a nakon devet meseci njena majka Julie je rodila njegovo dijete i objavila da su njih dvoje u vezi.

Lauren Wall

– Paul se oduvijek sjajno slagao sa majkom. Ali nikada nisam u tome vidjela bilo šta čudno jer je ona bila njegova svekrva pa sam mislila da se ophodi prijateljski prema njoj – rekla je.

– Često su se smijali zajedno, ali nisma brinula zbog toga. Ko bi? – dodala je Lauren koja je naglasila da se potpisi na vjenčanom papiru još nisu ni osušili, a njen brak je pukao.

Preljubu njene majke i bivšeg supruga razotkrila je njena sestra koja je u majčinom telefonu pronašla poruke koje je ona razmjenjivala sa Paulom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh