Svaštara

Mjesečni horoskop za februar 2020.: Rak napreduje, Djevica depresivna, Vaga puca psihički

Mjesečni horoskop za februar 2020. Ovan u gužvi, Bik mora da se strpi, Blizanac puca od samopouzdanja, Rak napreduje, lijep period za ljubav je pred Lavovima, Djevica depresivna, Vaga puca psihički…

Horoskop - Telegraf.rs

…Škorpija u svom najboljem izdanju, Strelac napreduje ali zapostavlja vezu, Jarac da se okrene nematerijalnim aspektima, Vodolija sretna, Riba uživa u pravoj ljubavi, piše “Astro sudbina“.

OVAN

S početka mjeseca bićete prenatrpani obavezama i dinamika stvari na poslu vam neće biti prijatna. Takođe premalo vremena koje ćete moći da posvetite sebi dovešće vas u neprijatnu situaciju. Pored posla trpeće i odnosi na ličnom planu ili u odnosima sa voljenom osobom. Ipak, ako budete imali dovoljno energije da dobro isplanirate aktivnosti i optimizujete utrošeno vrijeme, možete se malo i odmoriti.

U drugoj nedelji februara situacija na poslovnom planu donosi prilike za nove manje uspjehe i ukoliko budete reagovali na vrijeme možete ostvariti dodatni profit. Ukoliko planirate ulaganja u nove poslovne poduhvate, mogli biste ostvariti uspjeh. Ukoliko ste planirali neku značajniju kupovinu u ovom periodu moguće je da ćete dobro proći i da ćete biti zadovoljni.

Već polovinom mjeseca savjetujemo Vam da količinu uložene energije u posao nesebično utrošite na organizaciju lijepih aktivnosti u krugu porodice ili prijatelja, jer stvari na vašem ličnom planu postaju prilično dosadne.

Ukoliko imate ljubimce provedite više kvalitetnog vremena sa njima, a ne zaboravite ni članove porodice koje dugo niste vidjeli. Partner će sa svaki korak koji vodi ka intimi željno dočekati i možete se prepustiti ljubavi.

Narušeno zdravlje i sezonske bolesti su veoma česti u zimskom periodu i ako već niste bolesni, savjetujemo Vam da pripazite kada je u pitanju kontakt sa prehlađenim osobama. Imunitet Vam je narušen i neophodne su duže šetnje na svježem vazduhu i zdravija ishrana bogata vitaminima i mineralima. Učinićete dobro ako pripazite na poroke i smanjite unos brze hrane.

BIK

Veliki planovi i veoma bitni poeni koje željno čekate već neko vrijeme nikako da stignu i vi ste na ivici nerava kada je u pitanju posao. Naoružajte se strpljenjem i povedite računa o troškovima, jer već krajem prve nedelje februara može doći do nepredviđenih troškova. Pomoć i pozajmice ne preporučujemo, već savjetujemo da se oslonite samo na sebe i sopstvene kapacitete. Vjerujte svojim instiktima.

Sredina mjeseca biće obilježena nekim razrješenjima i ‘otvaranjem karata’, moguće je da će Vam osoba iz poslovnog okruženja predložiti saradnju na poslu ili projektu mimo vaših redovnih djelatnosti. Budite spremni da vrijedno radite ako želite da iskoristite povoljne aspekte koji će uticati na vaša djelovanja na polju poslovanja u ovom periodu,

Moguća su i neka manja previranja ili neslaganja u krugu prijatelja koji vam veoma znače. Na ličnom planu situacija postaje previše predvidiva za svačiji ukus. Potrudite se da unesete malo energije u odnosima sa voljenom osobom.

Zdravlje je generalno dobro, ali veoma promjenjivo posebno u periodu sezonskih bolesti. Iz tog razloga savetujemo pojačanu higijenu, unos vitamina i minerala. Smanjite masne obroke i obogatite svoju ishranu vlaknima i svježim povrćem, jer moguć je pad imuniteta…

BLIZANCI

Orijanetisani pretežno na uspjeh u poslu bićete vođeni ambicijama i hrabro ćete preuzimati veće odgovornosti. Moguć je značajan finansijski uspjeh onim Blizancima koji obavljaju poslove iz oblasti IT industrije ili onima koji sarađuju sa osobama iz inostranstva.

Svjesni ste svojih kvaliteta i imate samopouzdanja kada je posao u pitanju. Moguće je da svoj status značajno popravite sredinom mjeseca kada Vam slijedi povoljan period za nove projekte. Značajan deo uspjeha zavisiće upravo od vaše sposobnosti da procijenite pravu priliku u pravom treutku i bez kolebanja donosite odluke.

Neprijatna situacija na ljubavnom planu traje i svjesni ste da se ništa neće riješiti samo od sebe. Svaka veza iziskuje trud obe strane i nepodeljenu pažnju kada su u pitanju potrebe drage Vam osobe. Krajem mjeseca mogući su nesporazumi i otežana komunikacija, pa pokušajte da imate razumijevanja.

Neophodno je da se fizički aktivirate i zdravije hranite jer to je važno za opšte fizičko stanje. Nemate dovoljno snage i zdravlje može trpjeti zbog toga. Moguća je prehlada krajem mjeseca, pojačajte unos vitamina.

RAK

Ostvarenje poslovnih ambicija i planova ide svojim tokom. Iako ste nestrpljivi i širom otvorenih ruku čekate da uberete plodove svog rada, malo strpljernja nije na odmet. Već krajem prve nedelje očekujte manji priliv novca, a sredinom mjeseca moguć je i veći poslovni uspjeh ukoliko Vaš posao podrazumijeva saradnju sa insotranstvom.

Polovinom mjeseca čut ćete dobru vijest koja će donijeti određene promjene u poimanju mogućnosti i prilika za unaprijeđenje posla kroz saradnju sa ljudima na visokim pozicijama. Moguć je nov početak ili nov ugovor kroz koji ćete dobiti nove poslovne prilike. Sa druge strane nove obaveze oduzeće Vam vreme i energiju pa ćete stvari na ličnom planu zapostaviti, što će Vam kvariti raspoloženje.

Na ljubavnom planu ne bi trebalo da bude većih problema, period pred Vama je povoljan za ljubav i možete ga iskoristiti kako želite. Partner Vam je posvećen i privržen. Slobodni Rakovi mogli bi da obnove vezu iz prošlosti ili se pomire sa bivšim partnerom.

Hronične tegobe neće zadavati previše glavobolja, ali će biti prisutne. Moguće je da Vam je opšte stanje organizma ispod zadovoljavajućeg usled nedostatka kretanja ili fizičkih aktivnosti. Dobro prokrvljen organizam se brže regeneriše i potrudite se da budete fizički aktivniji. Izbjegavajte poroke…

LAV

Na poslu Vam neće biti sjajno početkom mjeseca, pretežno zbog nedostatka motivacije uslijed izostanka gratifikacije koja je neophodna osobi Vaših senzibiliteta. Povišica ili napredovanje koje priželjkujete na žalost nisu na vidiku i trebalo bi izbegavati rizična ulaganja.

Početkom druge nedelje doći će do povećanja obima posla i to će se odraziti na atmosferu u vašem poslovnom okruženju. Mogući su nesporazumi ili rasprave uzrokovane nepažnjom ili nepromišljnim riječima. Konfuzija i otežana komunikacija obilježežir će i dane s polovine mjeseca, ali već krajem februara očekuje vas mirniji period, pa savjetujemo da sav višak slobodnog vremena sebično potrošite na lična zadovoljstva.

Ukoliko želite da što bezbolnije prebrodite nepovoljan period koji slijedi, morat ćete dobro da planirate dane i tesno sarađujete sa kolegama.

Na ličnom planu stvari će biti značajno bolje, jer ćete spremno dočekati aspekte povoljne za ljubav i nežnosti i bićete u svom najboljem izdanju. Slobodni Lavovi plijenit će šarmom i imaju dobre šanse da ostvare vezu sa osobom u znaku Djevice.

Fizička neaktivnost i slabi leđni mišići mogu dovesti do tegoba sa kičmom. Moguće su tegobe poput išijatikusa ili kočenja u vratnom predijelu. Savjetujemo Vam šetnje i lagane aktivnosti, samo ne sjedenje.

DJEVICA

Nepovoljan period za ljubav i odnose na ličnom planu, biulo da je u pitanju partner ili se radi o prijateljima, moguće su neprijatne situacije, sjeta, melanholija i osjećaj niže vrednosti. Ne čudi što se to događa baš u ovom periodu koji je za Vas od posebnom emotivnog značaja.

Djevice koje su u dugim vezama imaće priliku da dobro istestiraju nerve svojih pratnera, jer će biti obuzeti depresivnim osećanjima. Ne prepuštajte se negativnim mislima i pokušajte umjesto toga da se koncentrišete na lijepe stvari koje imate i njegujete odnose koji itekako utiču na Vaše raposloženje.

Situacija na poslu je zaoštrena i imate osjećaj da Vas ne cijene onoliko koliko vredite, što Vam nikako ne pomaže. Odnosi sa kolegama mogu biti ugroženi uslijed nedostatka motivacije i može Vam se učiniti dobrom ideja da razmotrite promjenu posla ili djelatnosti.

Ipak iznenadan uspjeh krajem mjeseca učiniće Vas malo racionalnijim i pomoći da povratite energiju koju ste trošili bez pokrića u naporima da se potpuno ne prepustite depresiji.

Vaš tempo posla i života je prije ili kasnije morao učiniti svoje, pa Vam je opšte zdravlje narušeno. Nemate dovoljno energije da se bavite zdravljem ali Vam jako toplo preporučujemo rutinsku provjeru krvne slike i posjetu ljekaru…

VAGA

Iako ćete fizički biti više nego spremni da se posvetite poslu u napornom periodu koji slijedi, psihički ćete biti iscrpljeni i trošit ćete previše energije samo da sačuvate prisebnost i racionalnost. Polovinom mjeseca situacija će se promijeniti i tenzija će prestati, pa ćete imati priliku da se posvetite sebi i privatnim aktivnostima.

Previše obaveza i posalovnog angažovanja loše utiču na društveni život i na ličnom planu bićete nezadovoljni. Ipak, većina toga ustvari je u Vašim rukama i uz malo boljeg planiranja i određivanja prioriteta možete postići skoro sve.

Vaš naglašen libido može Vas dovesti u nezavidnu situaciju kada su u pitanju odnosi sa partnerom. moguće je da ćete poželjeti ili imati intimnu avanturu sa osobom iz prošlosti.
Osobe rođene u znaku Vage koje su u braku bi trebalo da izbjegavaju ovakva iskušenja jer posljedice mogu biti prilično ozbiljne.

Zdravlje bi trebalo da bude u redu izuzev mogućih tegoba alergijskog tipa kod osoba sa osjetljivom kožom. Posjetite ljekara i povedite računa o higijeni životnog prostora. Boravite što češće na svježem vazduhu.

ŠKORPIJA

Puno sreće u poslovima vezanim za saradnju sa ljudima van vaše radne sredina ili organizacije. Februar mjesec biće period kada će Škorpije biti u svom elementu i koliko god to bude nerviralo ljude oko Vas, nećete mnogo brinuti zbog toga.

Nekoliko izazova ili manjih problema tokom mjeseca zahtevaće da Vaša snalažljivost i pronicljivost budu u punoj pripravnosti. Nadolazeće zadatke riješavat ćete rutinski i bez previše problema i osjećat ćete novu dozu zdravog samopouzdanja što će se na Vama i vidjeti. Bićete premoreni i zadovoljni učinjenim.

Iako je ljubav za Vas jedan od bitnijih aspekata života, nećete uvijek to i pokazati spolja. Partner se može osjetiti zapostavljeno i moguće su manje nesuglasice i iznenadno nepovjerenje. U odnosima sa voljenom osobom mogući su iracionalni razgovori o prioritetima i ljubomora.

Zdravlje je zasad dobro, bez većih promjena. Ipak, nephodno je da sebi obezbjedite što više sna kako ste se regenerisali. Sezona je nepovoljna i vladaju razni virusi pa imajte na umu da morate stalno jačati imunitet, a odmor je ljučan u tom smislu…

STRIJELAC

Vaša sposobnost da komunicirate i vodite ljubaznu poslovnu korespondenciju mogu biti Vaši aduti u prvom trimestru februara 2020, jer upravo zahvaljujući ovim kvalitetima možete prikupiti nekoliko značajnih poena u radnom okruženju.

Na ljubavnom planu stvari nisu baš bajne i biće potrebno da ozbiljno preispitate svoju pasivnost i nedostatak inicijative kada su u pitanju nežnosti. Partner vas neće sputavati ukoliko odlučite da rasplamsate Vašu vezu, jer dovoljno ste se udaljili u prethodnom periodu.

Druga polovina i period do kraja mjeseca kod mudrijih pripadnika znaka Strijelca biće period štednje i racionalizacije troškova. Vaša darežljivost i boemske naklonosti mogu ozbiljno oštetiti važ budžet, pa savetujemo oprez kod upravljanja finansijama.

Zdravlje je zadovoljavajuće, ali fizička nektivnost može dovesti do pada imuniteta ili problema sa leđima. Savjetujemo svakodnevno vježbanje i redovan unos vitamina. Osobe koje pate od hroničnih tegoba bi trebalo da obrate pažnju na poroke i sezonske viruse.

JARAC

Planetarna snaga koncentrisana je veoma specifično što za Vas znači da bi svi vaši poduhvati i fokus trebalo da budu zasnovani na duhovnosti i osjećanjima. Tokom mjeseca Februara ličnost Jarca će funkcionisati i crpjeti snagu isključivo iz emocionalne harmonije i mentalne snage. Samo tako ćete osigurati nekoliko manjih uspjeha tokom mjeseca koji će vam dati vjetar u leđa.

Većina planeta smještena je u istočnom sektoru karte. Dakle, autonomija i samovolja će karakterisati vaše odlukle i postupke. Imate osjećaj da možete dobiti sve što poželite i ne zavisite ni od čije ponoći niti saradnje. Međutim, vaš uspjeh zavisiće od emocionale harmonije i ljubavne energije prije nego od racionalnog.

Zdravstvena situacija nije baš za primjer, ali ozdravljenje zahtjeva odmor. Spustite tempo i pružite sebi dovoljno odmora, zdrave hrane i vitamina.

Slobodni Jarčevi ostaće slobodni, bar oni koji su mudri i strpljivi. Pred Vama je mjesec koji nije najpovoljniji za nove početke i svaka veza koja bi se izrodila u ovom periodu mogla bi biti površna, rutinska.

Vama iskreno nedostaje bliskost i stabilna veza i dali biste joj prednost u osnosu na prolaznu avanturu, pa se u skladu sa time i ponašajte…

VODOLIJA

Stvari će Vam jednostavno ići od ruke i kao da su Vam Zvijezde naklonjene, obavljaćete posao bez suvišnog pasipanja energije. Pozitivno ćete uticati na ljude u poslovnom okruženju i privućićete pažnju nadređenih. Potrudite se da održite taj tempo tokom cijelog februara jer krajem mjeseca vas čeka pvećanje obima posla.

Na ličnom planu odnosi da bliskim osobama, prijateljima i porodicom trpe i nedostajete dragim ljudima. Možda je ovo pravi trenutak da provedete malo više vremena sa njima i posvetite podjednaku pažnju privatnom životu kao što na poslu očigledno možete.

Odnosi sa partnerom su stabilni, Vodolije koje su u ozbiljnim vezama imaju dobre izglede da prezime u zagrljaju svog partnera. Slobodne Vodolije će po pitanju ljubavi biti prezauzete usiljenim flertovanjem u pokušaju da izađu iz ‘single’ zone i nađu toplinu u rukama srodne duše.

Zdravlje bi trebalo da bude dobro, mada malo više redovnije fizičke aktivnosti nikada ne može da škodi. Istrajte u naporima da se natjerate na redovko vježbanje i opšte zdravstveno stanje bi moglo da se značajno popravi.

RIBE

Pozitivna razrešenja problema iz prethodnog perioda učiniće da februar otpočne bez većih problema, ako izuzmemo mogućnost nepredviđenih ulaganja koja bi sa druge strane mogla da doprinesu razvoju posla i u tom smislu ne mogu se smatrati troškovima, ali budžeti za zabavu i razonodu će se neminovno smanjiti.

Potrudite se da budno pratite odnos priliva i rashoda jer nije bogat onaj ko zarađuje mnogo, već onaj koji malo troši. Iako živimo u materijalnom svijetu i ništa ne dolazi besplatno pokušajte da pronađete sreću i razonodu u onim najljepšim, besplatnim stvarima.

Iako ste navikli da kroz život idete sami i nemate naviku da emotivno zavisite od partnera, u Vama kao da se nešto promijenilo i prosto uživate u toplini i nježnim osjećanjima koje gajite prema partneru.

Stomačne tegobe i problemi sa probavnim traktom mogu biti jako naporni i moguće je da bi Vam jako prijala terapija zdravom hranom bogatom vlaknima, mineralima i vitaminima. Idealno vrijeme za gojenje je pred nama, ali ipak pokušajte da se uzdržite od masne ili brze hrane kao i od namirnica bogatih šećerima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh