Svaštara

Kratak horoskop za pun Mjesec u Raku: Blizance očekuje dodatni priliv obilja, a Jarca prava oluja ljubavi

Danas je pun Mjesec koji najviše utiče na ljubav i finansije – saznajte šta donosi vašem horoskopskom znaku…

Pun mjesec - Atma.hr

Pomračenje Mjeseca i pun Mjesec u Raku donose jačanje intucije, otvaranje duše i razmišljanje o sopstvenom biću. Uticaj ove moćne lunarne eklipse osjećat ćemo u toku dvije naredne sedmice, a mnogi će početi da razmišljaju o krupnik potezima u budućnosti, a jedina prepreka biće pojačane i burne emocije.

Saznajte šta vašem znaku Zodijaka donosi pun Mjesec u Raku:

Ovan

Imaćete priliku da zatvorite jedno poglavlje svog život, a to se naročito odnosi na vaš dom. Moguće je da ćete promijeniti na bolje neke odnose u porodici ili vas očekuje pomirenje sa bivšim partnerom. Iako će sve izgledati sjajno, čuvajte se sukoba.

Bik

Potrebno vam je opuštanje i učinite sebi neko malo zadovoljstvo. Preko potreban vam je odmor, pa je moguće da ćete otputovati sa nekom dragom osobom.

Blizanci

Očekuje vas uspjeh na finansijskom planu. Neki dugovi biće vraćeni, a vi ćete biti vrijedno nagrađeni za dosadašnji trud. Moguć je iznenadan priliv novca, ali ne dozvolite da vas ova slučajna sreća ponese, već pokušajte da uštedite.

Rak

Vrijeme je da uberete vrijedne i slatke plodove svog truda. Moguće je da ste u prethodnoj godini ostali za nešto uskraćeni, ali ovoga puta sreća dolazi na naplatu. Ljubav i novac vam idu od ruke u naredne dvije sedmice, pa je moguć susret sa zanimljivom osobom koja će vam se lako podvući pod kožu.

Lav

Ovaj pun Mjesec vam donosi melanholiju, čak i laganu depresiju. Moguće je da vam se u život odjednom vrate osobe iz prošlosti. Sa druge strane, biće aktivno područje zdravlja, pa se više odmarajte i pripazite na ishranu.

Djevica

Dosežete nove nivoe prijateljstva, a neka od njih mogu se pretvoriti u divnu poslovnu saradnju. Napravite novi plan za takvu suradnju i vidjet ćete da će vam se isplatiti.

Vaga

Imate priliku da dobijete vrijedna priznanja u karijeri. Vage koje su u proteklih 6 mjeseci napravile određene korake i bile primećene, sada mogu dobiti unaprijeđenje. Ovo je dobro vrijeme za sticanje reputacije.

Škorpija

Dobar je period za putovanja, upoznavanje novih ljudi, odlazak u inostranstvo… Period je povoljan i za sticanja znajnja, zato upišite neki kurs ili unaprijedite svoje profesionalne vještine.

Strijelac

Upravo sada možete postaviti temelje nekih planova, i to u saradnji sa životnim partnerom ili nekim drugim ljudima. Moguće je da ćete dobiti novac nasljedstvo ili neki dodatni priliv novca.

Jarac

Ovaj pun Mjesec može doneti bračnu ponudu ako je u prethodnim mjesecima bilo razgovora u tom smeru, ali i razvod onima koji više nemaju razumijevanje sa životnim partnerom.

Vodolija

Dobiće sjajne prilike na poslu. Ako ste dokazali svoje sposobnosti u prethodnih par mjeseci, mogli biste dobiti ponudu za unaprijeđenje. Sada je moguća i nova faza kada je reč o samom poslu: neki bi mogli promijeniti posao, a oni koji su ga tražili, mogli bi dobiti zaposlenje. Ali Vodolije se sad ne bi smjele preopteretiti, nego moraju obratiti pažnju na ishranu i odmor s obzirom na to da rizikuju zdravstvene tegobe vezane uz probavu, gušteraču, kosti i kožu.

Ribe

Pun Mjesec u Raku donosi priliku da završite poglavlje u svom sentimentalnom životu. Neke bi Ribe mogle završiti svoju ljubavnu priču, dok bi druge mogle ponovo razmisliti o odluci vezanoj za svog životnog partnera koju su donele u prethodnoj godini, piše “Sensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh