Svaštara

Kako koji horoskopski znak reaguje kada je u problemu

Ako postoji neki problem, jeste li vi takvi da se borite protiv toga ili ste vi neko ko ne želi da reaguje? Da li riješavate probleme korak po korak, ili se samo prepustite situaciji?

Žena - Savjetnica.com

Kako reagujete na stvari možda ima veze sa tim u kom znaku ste rođeni. Svaka konstelacija ima različite instinkte, piše “Srbija Danas“.

Vjerovatno ćete se prepoznati u nekim od sljedećih:

PRUŽATELJI USLUGA I NJEGOVATELJI

Osobe rođene u slejdećim znakovima su vrlo osjetljive na ono što drugi žele. Kao rezultat toga, oni odmah reaguju radeći nešto za nekog drugog. Ako vam je potrebna pomoć u nečemu, zamolite nekoga s nekom od sljedećih konstelacija. Oni imaju prirodni instinkt za brigu.

To su: Rak, Riba i Djevica.

GRADITELJI I IZVRŠITELJI

Osobe rođene u sljedećim horoskopskim znakovima su odmah na vašem pragu kada treba obaviti neki posao. Osjećaju se odgovornima, praktični su i pouzdani. Uvijek su spremni za saradnju. Oni imaju prirodni instinkt riješavanje problema. Ove konstelacije uvijek imaju najbolji savjet.

To su: Bik, Blizanci i Jarac.

SANJARI I DOBROČINITELJI

Osobe rođene u sljedećim horoskopskim znakovima su mentalno jake, one su u svakom riješavanju problema okupirane razmišljanjem. Oni su mnogo ambiciozni. Dosta stvari riješavaju na kreativan naćin.

To su: Vodolija, Strijelac i Vaga.

VOĐE I ZAŠTITNICI

Osobe rođene u sljedećim znakovima naporno rade kako bi svojoj porodici osigurali najbolji mogući život. Oni su samopožrtvovani i vredni radnici. Čak su spremni staviti se u opasnost ako na taj način mogu zaštititi nekoga drugoga.

To su: Ovan, Lav, Škorpija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh