Svaštara

Koja su 4 ubjedljivo najvjernija horoskopska znaka

Koja su 4 ubjedljivo najvjernija horoskopska znaka?

Ljubavni horoskop - Blogspot.com

Bik

Muškarci rođeni u znaku Bika se ne odlučuju tako lako na brak. Ipak, po njima tu mora da postoje neki uslovi, da srede stambeno pitanje, napreduju u karijeri, itd. Međutim kada se riješe da kažu sudbonosno ‘da’, to je za njih dugovječno. Oni su odani muževi, fantastični očevi i nadasve su posvećeni svojoj porodici. Traže ženu koja voli kuću i toplu porodičnu atmosferu jer su i sami takvi. Pošto su veliki ljubitelji hrane, postoji mogućnost da u braku dobiju koji kilogram više.

Lav

Pripadnik ovog znaka je suprug koji zahtjeva puno pažnje, a ukoliko je dobije, može da bude najbolji suprug na svijetu. Nije mu problem da, kao muškarcu, pokaže i emocije, a žena koja to od njega dobije, može da bude sigurna da će ga imati cijelog života. Traži ženu sa kojom može da bude ono što jeste, a to je pravo dijete koje voli da se zabavlja.

Djevica

Djevice se sa pravom smatraju jednim od najvjernijih muškaraca Zodijaka. Nije posesivan, umije da bude konzervativan i krutih nazora, ali njegova ljubav i briga se ne dovodi u pitanje. Kao roditelj je fantastičan, i djeca ga obožavaju. Cijeni sitne dokaze ljubavi, a tako i zavodi u braku- jutarnja kafa, spremljena večera ili buket cvijeća.

Ribe

Čini se da su Ribe neuhvatljive, međutim, kada se odluče za brak, postaju najvjerniji muškarci. Oni su posvećeni svojoj ženi do te mjere da ih ne zanima komentarisanje okoline da su postali pravi ‘papučari’. Vole porodicu i porodična okupljanja. Miran je i staložen, ne voli rasprave i svađe, ali se može desiti da, ukoliko skuplja sve u sebi, jednog dana samo ‘pukne’. I tada ga ne treba čačkati, piše “Krstarica“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh