Svaštara

Astrolozi upozoravaju: Jedan znak u 2020. godini lako može postati žrtva prevara

Sudeći prema horoskopu, postoje tri znaka koja će imati najmanje sreće u narednoj godini.

Tuga - Mariefranceasia.com

Planete u tranzitu formiraju kosmički aspekt emitujući energiju jedni na druge, pa i na samu Zemlju.

U astrologiji se, kada je riječ o sreći, obično gleda aspekt planete Jupiter. Ovu planetu nazivamo i planetom koja daje i planetom sreće. Ukoliko je aspekt ove planete povoljan za vas, trebalo bi da slavite.

Jupiter je ušao u horoskopski znak Jarca 3. decembra 2019. godine i tu će ostati naredne dvije i po godine, što će Jarčeve učniti NAJSRETNIJIM znakom Zodijaka.

S druge strane, planeta Saturn smatra se nosiocem loše sreće i loših aspekata.

Tri NAJNESRETNIJA znaka u 2020. godini – Ovan, Rak, Vaga.

Rakovi, morat ćete da se pripremite za to s čime ćete se suočiti u narednoj godini. Jupiter će biti u suprotnosti od Saturna i to će činiti da se stvari odvijaju jako teško. Neki ljudi će pokušati da vas sputaju u mnogim radnjama.

Budući da ovo sada znate, najvažnije je da tokom 2020. godine slušate svoju intuiciju. Vjerujte u svoju unutrašnju snagu.

Nemojte da investirate novac u rizične poslove niti pozajmljujete novac od Škorpije.

Nemojte da vjerujete nikome dok se ne pokaže da vas neće povrijediti niti vam nauditi, pišu “Novosti“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh