Svaštara

Najrizičniji datumi u 2020.: Budite oprezni, horoskop otkriva najnesretniji dan za svakog od vas

Mogu da dovedu do životnih padova.

Brojevi - Vestinet.rs

Kako to objašnjavamo? Pa zapravo, u astrologiji svaka planeta ima svoju prirodu i značaj.

Kada jedna od natalnih planeta poprimi uticaj druge tranzitne planete, obično se ljudima dešavaju neke manje neprijatnosti ili problemi zbog kojih bi više voljeli da taj dan nisu ustajali iz kreveta.

Dakle, ova planetarna dešavanja na nebu ne moraju da najavljuju neke životne nedaće, već su više znak da treba da nešto da počnemo da mijenjamo u svom životu.

U nastavaku vam otkrivamo najrizičnije datumi za svaki horoskopski znak u 2020. godini:

OVAN
17. februar

Jedna od najvećih mana Ovnova je što uvijek su u brzini, konstano se kreću od jednog do drugog mjesta i bukvalno nemaju predah.

Upravo 17. februara mogu da upadnu u problem, kada njihova vodeća planeta Marsa bude prelazila u znak Jarca, zajedno sa Saturnom i Plutonom. Ovnovi će se tada suočiti sa agresijom, možda će imati svađu sa šefom ili probleme sa policijom.

BIK
13. maj

Za sve Bikove datum 13. maj bi mogao da bude problematičan jer ovog dana mogu da uslijede ogromni troškovi koji bi se odrazili na vaš bankovni račun. Vaša vodeća planeta Venera će u retrogadnom hodu ući u znak Raka, odnosno vašu drugu kuću novca.

BLIZANCI
2. septembar

Blizanci bi mogli da imaju probleme sa reputacijom i/ili ljubavnom vezom, a negativna dešavanja bi mogla da uslijede baš 2. septembra. Sunce i Merkur u Djevici će biti u opoziciji sa punim mjesecom, a to može da dovede do rastanka i razvoda.

RAK
21. jun

Moćna solarna eklipsa će se dogoditi u znaku Raka, što može doprinijeti mnogim ljubavnim preokretima u ljubavnim vezama. Konačno će 21. juna doći kraj mnogim neraščićenim emotivnim odnosima, koji datiraju još od 2019. godine.

LAV
10. januar

Lavovi se najteže nose sa izdajom partnera i ne mogu da se nose sa činjenicom da im neko radi nešto iza njihovih leđa. Upravo ovakva jedna neprijatna situacija ih može zadesiti upravo na početku ove godine.

Pun mjesec, ali i totalna solarna eklipsa u znaku Raka će se desiti 10. januara, a ona će ujedno obasjati i “promrdati” Lavovu 12. kuću skrivenih tajni.

DJEVICA
13. oktobar

Merkur će biće retrogradan u znaku Škorpije. Planete će izvršiti uticaj na kuću komunikacije, transporta i ugovora, pa samim tim se mogu javiti problemi sa kolima, komunikacijama ili radom računara.

VAGA
12. januar

Vage teže ka balansu i harmoniji u svom životu, ali nažalost 12. januara mogu imati haotičan dan jer će se upravo tada odigrati konjukcija Saturna i Plutona u njihovoj četvrtoj kući porodice i prijateljstva.

To može dovesti do nepotrebnih kvarova u kući ili problema sa članom porodice kome će biti potrebna Vagina pomoć.

ŠKORPIJA
15. avgust

Sredinom avgusta Škorpije očekuje pravo iznenađenje koje će doneti niz promena u emotivnom životu. Pripadnici ovog znaka će biti primorani da prihvate da stvari ne funkcionišu u njihovoj vezi.

Ili će konačno odlučiti da raskinu ili će pokušati da riješe probleme prije nego što budu nastavili dalje.

STRIJELAC
14.maj

Datuma 14. maja Strijelčeva vodeća planeta Jupiter će ići retrogradnim hodom što će se dovesti do značajnih promjena u njihovom životu. Uparavo 14. maja će shvatiti šta im je najvažnije u životu, bilo da je riječ o karijeri ili ljubavi.

JARAC
12. januar

Dugo očekivana kunjukcija Saturna i Plutona će promrdati život Jarčeva. Tačno 12. januara osjetit će svu težinu svijeta na svojim ramenima i zaključit će da ne mogu da budu sretni sve dok ne naprave neke promjene u svom životu.

VODOLIJA
3. avgust

Sunce i Mjesec će praviti težak aspekt u Uranu, Vodolijinoj vodećoj planeti, zbog čega će Vodolije osjetiti veliki pritisak da razmišljaju “izvan kutije” i da projektuju svoj život tako što će biti prisutni nogama na zemlji.

Ali to im može stvoriti određen poteškoće, pa će pripadnici ovog znaka morati dodatno da rade na sebi kako bi naučili da procesuiraju i izražavaju svoje emocije.

RIBE
12. januar

Ribe bi mogle da imaju težak dan 12. januara, kada se Saturn i Pluton budu povezali u njihovoj 11. kući prijateljstva dok je Venera retrogradna.

To može da dovede do toga da se Ribe osjećaju usamljeno. Vrlo je moguće da se ovog dana okončaju neka prijateljstva, piše “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh