Svaštara

Dilema: Zašto lijepi muškarci uvijek ožene ružne žene?

Ona je bila plava, deblja i bezlična, a on je bio crn, visok i izuzetno zgodan muškarac

Žena - Blogspot

Dok god budem živa, nikad neću prestati da se pitam kako to da zgodni i lepi muškarci uvek završe pored izuzetno ružnjikavih žena?

Prvi put sam takav par videla pre mogo godina dok sam ležala u bolnici, zbog rutinske operacije. Ona sa kratkom plavom kosom, bela i pegasta, sa krivim zubima – bila je moja cimerka u bolnici.

Ne mogu da kažem da je bila zanimljiva, čak ni simpatična. Ali kada joj je došao u posetu muž, bila sam šokirana. Crn, visok i izuzetno zgodan muškarac je oženio ovu bezličnu ženu.Dok su stajali pred mnom, ona mu je nešto zvocala dok je on zaljubljeno gledao u nju. Pošto smo ostali godinama u kontaktu, saznala sam da ga je ona ostavila: udala se za bogatog čoveka koji joj je skidao zvezde sa neba.

Nasuprot ovoj priči je ona o mojoj zgodnoj drugarici Ani. Ona je visoka, vitka, prirodna brineta, koja je prešla tridesetu. Nema muškarca pored sebe. Iako je veoma zanimljiva, komunikativna i obrazovana ona ne može da nađe momka. Živi sama. Prilaze joj samo oni koji traže avanturu, ništa ozbiljno.Sad mi objasnite: zašto nesimpatične devojke uvek pogode pravo u metu, dok lepotice izvise na kraju?

Možda je sve do muškaraca? Možda ne žele da ožene lepoticu zbog ljubomore, kompleksa? Veruju da ih bezlična žena nikad neće prevariti i ostaviti zbog drugog muškarca,piše Stil


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh