Svaštara

Mjesečna tarot prognoza za januar 2020. godine: Predviđanje sudbine za ljubav, posao i zdravlje

Mjesečno tumačenje tarot karti za januar 2020. godine.

Tarot - Blic.rs

Saznajte šta vam mjesečna tarot prognoza predviđa za januar 2020. godine, piše “Lovesensa“.

LJUBAV – Tarot karta Visoka sveštenica

Ako ste usamljeni, neko će pokušati da ukrade vaše srce. Ova tarot karta vodi vas na pravi put ljubavi. Oni koji su u vezi osjetit će blagi pritisak, ali ne dozvolite da vas partner požuruju u odlučivanju. Budite saosjećajni, ali ostanite doslijedni sebi. Dobro razmislite prije nego što napravite neki krupan potez. Neka u ljubavi zavlada nježnost.

POSAO – Tarot karta Smrt

Vrijeme je da odvojite osobu koja ste sada od osobe koja ste nekada bili. Tokom sljedećeg mjeseca pokušajte da provedete neko vrijeme sami, odlučujući ko ste zaista i šta želite da uradite a svojim životom. Nemojte zbog straha od neizvjesnosti da ostajete na poslu koji vam ne odgovara. Moguće je da vas u narednim danima očekuju promjene na profesionalnom planu. Prihvatite je i pokušajte da izvučete svoj maksimum.

ZDRAVLJE – Tarot karta Čarobnjak

Čarobnjak je vrlo intelektualna karta. Predstavlja sposobnost da koristimo svoju mudrosti kako bismo bili zdravi i sretni – na svim nivoima, od fizičkog do mentalnog i duhovnog. Vaša misija ovog mjeseca je da budete jaki na svakom polju. Vodite računa o svom tijelu, umu i svom duhu na najbolji mogući način.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh