Svaštara

Horoskop za vikend: Mars u Strijelcu donosi životnu avanturu i radostan početak (do 6. januara 2019.)

Horoskop za vikend – početak 2020. godine mnogim znakovima Zodijaka donijet će život iz najljepših bajki!

Horoskop - Novosti.rs

U petak će Mars ući u znak Strijelca i boravit će u ovom znaku sve do 16. februara.

Mars je planeta koja govori o našoj energiji i gdje je usmjeravamo, pa kada se nađe u znaku Strijelca, daje nam mogućnost da pokrenemo velike stvari. Ovdje se svaka akcija zasniva na pravednom i plemenitom principu, što nam donosi uspjeh i nagradu.

Osjetite kako vam sve što radite daje osjećaj svrhe i smisla, budući da je važno da imamo jasnu viziju, dok Mars radi na ostvarenju cilja.

Postajemo optimističniji i lako se fokusiramo na sve ono što nam proširuje vidike. Iako nas Mars u Strijelcu vodi do povećanih aktivnosti, imat ćemo dovoljno energije i podrške da realizujemo sve što poželimo.

Za Marsa u Strijelcu život je jedna velika avantura, a svaki dan nova prilika za radostan početak.

Za vikend će Mjesec biti u znaku Bika, poručujući nam da se odmorimo, uživamo u masaži ili nekoj lijepoj hrani. Simboliku Mjeseca u Biku ispunite tako što ćete se povezati sa zemljom, pirodom, materijom i svim opipljivim stvarima.

Nedjelja je veoma povoljan dan za rad sa finansijama, pa možete očekivati novčanu dobit. Prepustite se svojim čulima i prigrlite plodove svog rada. Ušuškajte se u svom toplom domu i radite sve što vam pruža osjećaj udobnosti, piše “Profesionalna astrologija“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh