Svaštara

Čovjek u kolicima srušio radnika: Pogledajte šta se desilo

Doista bizaran trenutak usnimila je kamera u Limi u Peruu. Muškarac u kolicima nije mogao proći od ljestvi na kojima je stajao radnik koji je farbao zgradu pa ga je odlučio bez upozorenja srušiti.

No image - Haber.ba

Kao što se na snimci može vidjeti, ljutit muškarac nije čekao da se ličilac Fernández Sanchez (46) spusti s ljestvi, već ih je počeo tresti. Nesretni radnik ubrzo je pao na tlo, a prije toga od siline udarca slomile su se ljestve.

Iako je pad izgledao bolno, Sanchez se uspio podići i uspraviti, a kasnije je utvrđeno da je zadobio lakše povrede, piše “Metro“.

Susjed pomahnitalog muškarca u kolicima kazao je za lokalne medije da ovo nije izolirani incident.

Uvijek se uzruja ako mu se nešto nađe na putu. Svaki put se sa svima želi svađati i jako je nepristojan – kazao je susjed.
Policija istražuje incident i radi na potvrđivanju identiteta starijeg muškarca.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh