Svaštara

Sedmična tarot prognoza: Predviđanje sudbine do 6. januara 2019. godine

Tarot tumačenje za nedjelju od 30. decembra. do 6. januara – Spontani duh vas uvodi u romantičnu priču koju nećete uskoro napustiti.

Ciganske karte - Tarot.hr

Sedmična tarot prognoza do 6. januara 2019. godine – evo koje nam tarot karte diktiraju sudbinu do kraja ove sedmice, piše “Lovesensa“.

U ponedjeljak vlada tarot karta Papa. To znači da ćemo se lako uklopiti u poslovna očekivanje, porodične odnose i želje partnera. Pronalazimo kompomis i motivaciju za rješenje svakog problema. Danas anđeo čuvar šapuće važne smjernice. Slušajte unutrašnji glas i oslonite se na ljude koji u vašem životu imaju veliku ulogu.

Tarot karta Đavo u utorak jutro donosi teškoće, strahove, nesigurrnost i dileme. Teško ćemo moći da vidimo širu sliku i kraj ove godine donosi nelagosdnost zbog ambicija koje nismo uspjeli da ostvarimo. Ali kako dan bude odmicao, energija se menja i transformiše u pozitivne vinbracije.

Srijeda je u znaku tarot karte Kraljice. Kao u bajkama, kraljica ima veliku moć nad našom sudbinom i životima. Inspiriše vas da otvorite srce i uradite nešto sjajno za sebe i druge. Ova karta je naročito povoljna za ljubav.

Tarot karta Strpljenje otvara se u pravom trenutku jer će nam u četvrtak emocije biti pomiješane. Ovo je dan kada učite kako u životu da ostvarite harmoniju. Naučit ćete kako da odbacite toksična osjećanja i ostvarite unutrašnji mir.

U petak u naš život se vraća važna osoba iz prošlosti. Ponovo ćete osjetiti moćnu konekciju sa njom i poželjet ćete nešto više od prijateljstva, ali će vas mračne uspomene spriječavati da napravite prvi korak. Zato se otvara magična tarot karta Visoka sveštenica koja vas podstiče da se oslobodite emotivnog tereta i uradite pravu stvar.

U subotu ćete imati priliku da upoznate neku neobičnu osobu koja vas može odvesti do bitne prekretnice na životnoj stazi. Neke granice će zauvjiek nestati.

Usamljene duše u nedjelju mogu upoznati ljubav kakvu do sada niste osjetili. Ponovo imate povjerenje u druge, a spontani duh vas uvodi u romantičnu priču koju nećete uskoro napustiti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh