Svaštara

Poznata influenserka objavila Božićnu fotku, nastao haos: Djevojka u pozadini prepoznala svog tatu sa ljubavnicom

Influenserka Ketlin Rej, objavila je svoju fotografiju ispred božićnog drveta u Rokfeler centru za koju je mislila da je bezazlena. Zatim je dobila poruku od djevojke koja je rekla da je iza nje njen tata sa djevojkom za koju misli da mu je ljubavnica.

Ketlin Rej- Instagram

Djevojka je napisala “Jel ti mene zezaš? Ono je moj tata iza tebe sa svojom ljubavnicom, a rekao je da ide na poslovni put. Znala sam da je takav.”

Ketlin je zatim tu poruku i sve fotografije podijelila na svom Tviteru sa porukom: “Sretan Božić,upravo sam uništila jednu porodicu ovom objavom na Instagramu.”

Fotografija je brzo postala popularna i nakon nekog vremena javio se Bruno, dečko koji je zapravo na slici sa svojom djevojkom, napisavši: “Djevojko, to sam ja na fotografiji, a ja ti nisam tata.”

Nakon cijele ove zapetljane situacije, nadamo se da je djevojka vidjela ovu objavu i nije uništila brak svojih roditelja zbog pogrešnog čovjeka, prenosi “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh