Svaštara

Vodolije imaju tri ljubavi u životu – Riba mogu istinski voljeti samo jednu osobu

Znakovi Zodijaka koji dožive samo jednu ljubav u životu

Horoskop & ljubav - Kurir.rs

Ovan; Vi ćete voleti tri puta u životu. Predstavnici znaka Ovna su skeptični kada je u pitanju ljubav. Generalno mogu da vole tri puta u životu. Često se kod njih bivši partner ne računa i tako iz radoznalosti pronalaze nove ljubavi.

Blizanci; Blizanci imaju tri ljubavi u životu. Predstavnici znaka Blizanaca imaju tendenciju da traže apsolutnu ljubav do kraja njihovih života, bez obzira na njihovo trenutno emotivno stanje. Najčešće, ljubav dolazi tri puta, a Blizanci misle da su pronašli pravu osobu svaki put.Rak; Rakovi mogu upasti u mrežu ljubavi dva puta u životu. Ukoliko su razočarani u svoju prvu ljubav, oni troše duge periode vremena u potrazi za novim partnerom, ali kada ga konačno pronađu daju sve od sebe.

Lav; Lavovi vole stalno. Oni su posvećeni svakoj novoj ljubavi. Lavovi su osvajači i ne boje se emotivnog učešća u novoj vezi, čak i ako postoji opasnost da budu prevareni ili povređeni. Bik; Bik je znak koji zaista može samo jednom da voli. Kada Bik voli osobu, spreman je da provede ceo život sa njom, bez sumnje.

Devica; Device mogu da vole samo dva puta u životu. One su veoma sumnjive i skeptične u oblasti ljubavi. Vole oko dva puta u životu, jer teško dozvoljavaju nekome da potpuno okupira njihov svet. Vaga; Vaga je drugi znak pored Lava, koji zaista može da voli svakog novog partnera. Čak i da tuguje na krovu dok gleda u mesečinu zbog razdvajanja, ona je spremna da započne novi odnos punim srcem.

Škorpija; Škorpija zaista voli samo jednom. Predstavnici ovog znaka mogu imati mnogo veza i avantura ali stvarno samo jednom vole. Za Škorpije odnos nije samo fizički, već duboko emotivan i ovi veoma tajanstveni predstavnici zodijaka teško grade nove odnose.

Strelac; On ima četiri ljubavi u svom životu. Strelčevi su iskusni u oblasti ljubavi i mogu voleti četiri puta u životu. Ali da ostanu sa nekim na kraju, moraće da nauče da prave kompromise.

Jarac; Jarčevi mogu da vole dva puta u životu, ali uz velike teškoće, jer im nije lako da izraze svoja osećanja. Isto tako, zbog njihove snažne ličnosti su oni ti koji raskidaju veze.

Vodolija; Vodolije imaju tri ljubavi u životu, uključujući i ljubavnice ili ljubavnike sa kojima obmanjuju svoje partnere. Činjenica je, oni imaju tendenciju da traže idealnog partnera koji je prijatelj i ljubavnik u njihovom životu.

Riba; Predstavnici Riba mogu istinski voleti samo jednu osobu tokom svog života. Kada upoznaju srodnu dušu, bacaju sidro i ne puštaju,piše Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh