Svaštara

Zabranila majci da bude na porođaju zbog bizarnoj postupka: Ostala sam zgrožena

Porođaj može biti itekako stresan događaj za žene, a mogu ga otežati i neki nesmotreni postupci ostalih prisutnih. Jedna majka koja planira dobiti drugo dijete tako razmišlja da prisustvo porođaju zabrani vlastitoj majci, i to zbog njezinog postupka na prvom porođaju.

Trudnica - Ilustracija / Gugu.ba

Kako piše Mirror, ova žena na Redditu je ispričala da njena majka voli njeno dijete i ima najbolje namjere, ali ima problema s poštivanjem granica, a jedan trenutak s porođaja njenog prvog djeteta jako joj je zasmetao.

Žena je već imala dvojbe oko toga treba li njezina majka biti u sobi tokom porođaja, no popustila je kad joj je majka obećala da će se dobro ponašati. I sve je išlo dobro dok nije došlo vrijeme za tiskanje.

Nakon šest sati došlo je vrijeme da beba ugleda svjetlo dana. Suprug je trudnici držao jednu nogu, a majka drugu.

Nakon 20 minuta tiskanja, glava joj je izlazila. U tom trenutku moja duša napustila je moje tijelo. Moja majka rekla je “Kosa joj je tako divna”, posegnula je u moju vaginu i izvukla joj kosu samo da je dodirne, i valjda da bude prva koja je dotaknula dijete – ispričala je žena, dodajući je ostala zgrožena postupkom svoje majke, prenosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh