Svaštara

Ne zna za strah: Najhrabrija horoskopska kombinacija

Neustrašiv, ali ima mjeru…

Ovan i Bik - Zeppfeed.com

Kod osobe s ovom horoskopskom kombinacijom bez sumnje postoji pozitivan uticaj Bika u odnosu sa Ovnom, jer zemlja, simbol Bika, ublažuje i konkretizuje element vatre u Ovnu, piše “Krstarica“.

Tako neustrašivost Ovna dobija postojanost jer se rađa sa osjećajem mjere, pa ličnost postaje razumnija i koncentrisanija.

S druge strane, priroda Bika, u osnovi odbrambenog karaktera, vezana za materijalna dobra – postaje spontanija, poprimajući više povjerenja i preduzimljivosti.

Rezultat kombinacije ova dva znaka jeste ličnost koja uliva povjerenje drugima, sigurna je u sebe i ljubitelj je svake aktivnosti.

Pouzdana je osoba, mrzi inertnost, nepoštenje, nasilje i ne gubi vrijeme u misaonim aktivnostima. Njena inteligencija je praktična u punom smislu te riječi.

To je OVAN s podznakom u BIKU.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh