Svaštara

Žene Zodijaka koje su najjače u ljubavi

S njom ćete imati neke od najboljih dana u vašim životima… Ali i onih ne baš tako sjajnih.

Žena - Hippopx.com

No, ti trenuci će da vas natjeraju da se uvijek vraćate nazad po još, iako vas može prestraviti ukoliko počnete da se sa njom šalite kada je neraspoložena.

Žena u ovom znaku ne prati druge, ona prati sopstveni put. Radi stvari na svoj način. Nije svačija “šoljica čaja”, ali oni koji je vole – vole je iskreno. Dok je neki nazivaju “intenzivnom” ili “teškom”, oni koji se ne osjećaju ugroženo od nje, shvatiće da je strastvena, lojalna i pravi prijatelj.

Svakako da se karakteristike znakova ne odražavaju baš na svaku individuu, ali Škorpije su vrlo jake ličnosti i te karakteristike vremenom sve više dolaze do izražaja. Damu u znaku Škorpije nijedan muškarac neće moći da zaboravi – kada jednom bude njen.

One su kompleksne po prirodi i ne shvataju veze olako. Pokazat će vam ljubav dublju od bilo čega na što ste navikli, a jednom kada vas pogodi, više nikada nećete hteti da prihvatite “običnu” ljubavnu vezu.

Škorpije su intuitivne i imaju svoje načine da “čitaju” ljude, što može biti vrlo iritantno, dok ne shvatite koliko je korisno da imate nekog ko može da vas “čita”. Dok budete vikali: “Nemoj da mi govoriš kako se osjećam” velike su šanse da ćete shvatiti da se upravo osjećate kako vam je ona rekla…

Ona je sjajna u kontroli, radit ćete ono što želi. Ali svjetla strana toga je što svoju moć neće da koristi u loše svrhe. Ima najbolji interes za oboje u svojoj glavi. Taj pasivno agresivni stav “Ja sam dobro” koje žene koriste kada nisu ni najmanje dobro je, složit ćete se, vrlo je iritantan.

One se ne opterećuju s tim. Direktne su i ne plaše se da kažu ono što misle. Vide stvari kao crno ili bijelo, nikad sivo. Bez obzira da li je volite ili ne – ili ste vrijedni toga da budete u njenoj okolini ili ne. Ovo može da bude oštro, ali s njom makar uvijek znate na čemu ste.

U poslu, ali i ljubavi, kada ova žena zacrta nešto – ona to ispunjava. Preuzima inicijativu i neće čekati nikog da donese odluku umesto nje. Ona je motivisana i nikada sramežljiva kada su u pitanju stvari koje želi, bilo da je posao u pitanju ili najveći frajer u prostoriji. Nemojte da se osjećate ugroženo, pustite je da vas vodi. Ona se osjeća ugodno da vodi stvari.

Takođe, čak i kada se sa vama totalno posvađa, u javnosti će isto tako strastveno da vas brani. Ona može da bude naporna, ali će vam držati leđa bez obzira na sve, a kada je ona na vašoj strani – jednostavno ne možete da izgubite.

Većina žena u znaku Škorpije ima težak oklop koji treba da se slomi i ne zaljubljuju se lako. Ali ukoliko možete da se nosite sa njom, na kraju svih “muka”, shvatit ćete da je ona vrijedna svakog trenutka.

Jednom kada osvojite njenu ljubav, i još bolje, povjerenje, ona će vas poštovati, motivisati i činiti živim na potpuno novim razinama. Ona će da vas odvede u avanturu života i tjera da budete najbolja verzija sebe, piše “Atma“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh