Svaštara

Tvrdi da je to zbog prehrane: 48-godišnju veganku mijenjaju za ženu u 20-ima

Victoria Featherstone Pierce vjeruje da su prehrana na bazi biljaka i beauty rutina koja uključuje proizvode koji nisu testirani na životinjama tajna njenog mladolikog izgleda.

No image - Haber.ba

Ova Londončanka tvrdi da se osjeća bolje nego ikad, a veganstvu se okrenula prije 15 godina.

“Od 6. godine sam bila vegetarijanka, a preko noći, s 33 godine, postala veganka. Vjerujem da je to pomoglo mom izgledu. Osjećam se zdravije i bolje nego u 20-ima”, izjavila je za Labible, prenosi index.

Uvjerava da se nikad nije podvrgnula estetskim zahvatima.

“Radim kao model i kad ljudima kažem da imam 48 godina, misle da su krivo čuli. Međutim, istina je da zbog posla ponekad lažem o svojim godinama. Nedavno sam rekla da imam 38 samo kako bih dobila posao za jednu njemačku reklamu. Modna industrija se treba promijeniti i ženama dati samopouzdanje, a ne rušiti ga”, dodala je.

Osim za veganstvo, zalaže se i za mentalno zdravlje jer je i sama patila od depresije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh