Svaštara

Pavle Globa, najpoznatiji astrolog: Ova tri znaka čeka veliki novac od januara 2020!

Bikovi su do sada sve postizali kroz težak rad, strpljenje i marljivost. Januar 2020. je pravo vrijeme da se opustite

Novac - Blogspot

Nova godina se bliži, svi su znatiželjni da što prije otkriju kakve će promjene donijeti, pa je čuveni ruski astrolog Pavle Globa odlučio da javno podjeli svoja predviđanja koja se tiču finansijskog stanja.

Izdvojio je tri znaka kojima se smiješe veliki novčani dobici u januaru!

“Zvijezde kažu da će početkom Nove godine u životima mnogih doći do drastičnih promjena na polju novca. Veći priliv novca stiže zemljanim znakovima, odnosno svima koji su rođeni u znaku Bika, Djevice i Jarca.

Bikovi su do sada sve postizali kroz težak rad, strpljenje i marljivost. Januar 2020. je pravo vrijeme da se opustite, jer će sav vaš trud konačno biti nagrađen, i to u iznosu koji niste ni slutili. U pitanju je novac koji će biti dovoljan da obezbijedite cijelu porodicu.

Rođeni u znaku Bika imaće želju da ovaj novac skupe na gomilu i čuvaju, ali ovo je posljednje što treba da uradite. Trošite ga pametno, ispunite sebi neku želju! Važno je da odvojite jednu svotu koju ćete čuvati “za ne daj Bože”, a ostalo iskoristite da “zapušite rupe” i malo sebi olakšate život.

Što se tiče Djevica, one će tokom januara lagano koračati kroz život. Vrijeme je da pjevate, uživate, radujete se, jer finansijski problemi i za vas postaju prošlost! Biće novca toliko da ništa sebi nećete morati da uskratite. Vi uvijek želite više, a upravo sada će to “više” sletjeti pravo na vaše dlanove.

Potrudite se ipak da zbog novca ne promijenite svoj stav prema životu, poslu, rodbini i prijateljima. Glavni pojam za vaš znak tokom januara jeste stabilnost. Radite kao i do sada, i finansije će biti odlične i narednih mjeseci!

Tvrdoglavost i odlučnost karakteristična za Jarčeve u januaru će biti izraženija nego inače. Novac će se bukvalno lijepiti za vas, ali ako stvari budete ostavljali napola odrađene, sve će krenuti nizbrdo. Ako se nečega prihvatite, onda to i završite do kraja.

Ipak, valjalo bi da pažljivo baratate novcem i da ne rasipate novac na gluposti. Bolje je da riješite neki veći trošak ukoliko ste planirali, poput kupovine automobila, renoviranja stana ili skupog putovanja.

Savjet za Jarčeve jeste da svoje bogatstvo podjele s voljenima, naročito sa onima kojima je potrebna pomoć, prenosi Kurir


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh