Svaštara

Horoskoski znak koji ne trpi kritiku

Vi se čuvate svega što je pokrenuto instinktom, prolaznim utiscima, oduševljenjem i strastima. Želite da reagujete samo intelektom.

Žena - Cosmopolitan.rs

Sve što radite – radite ozbiljno, savjesno, disciplinovano. U vas poslodavci mogu imati neograničeno povjerenje. Prezirete osobe koje podvaljuju, koje su lijene, koje se ne mogu ni na šta koncentrisati, piše “Krstarica“.

Prema drugim ljudima ne pokazujete spontanost, oduševljenje i žarku želju za prijateljstvom. Po prirodi ste suviše rezervisani i stidljivi da biste javno pokazali svoja osjećanja. Ne cijenite prijateljstvo sa površnim ljudima koji olako shvataju život. Za vas je život ozbiljna stvar i vi ga tako i primate.

Jedno je sigurno: prema vama treba imati obzira. Oni koji su uspjeli da vam se približe moraju da paze da ne povrijede vaša osjećanja. Veoma ste osjetljivi i teško primate ružne riječi, kritike.

Više volite da budete sami nego u glasnom društvu uz lake, zabavne razgovore.

Vi ste, naravno, DJEVICA (od 24. avgusta do 23. septembra).


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh