Svaštara

4 horoskopska znaka kojima kraj godine donosi najbolje: Tek ih sada očekuju iznenađenja

Molimo te, nemoj toliko žuriti, jer te ove godine možda očekuje još neko veliko iznenađenje…

Zima - Ženskikutak.rs

Spadaš li možda među one koji jedva čekaju da se ova godina završi?

Molimo te, nemoj toliko žuriti, jer te ove godine možda očekuje još neko veliko iznenađenje…

Bik

Za osobe rođene u znaku Bika će sredina decembra biti poslovno vrlo aktivna – i uspješna! Biće nagrađen i pohvaljen za svoj posao – npr. u obliku povećanja prihoda. Sljedeće godine će bik moći preuzeti više odgovornosti te će mu to dati novu motivaciju.

Djevica

Jupiter u jarcu će 3. decembra donijeti više stabilnosti u svakodnevicu Djevice. Posebno će poslovne projekte moći uspješno da privedu kraju. Pozitivni rezultati donijet će ti više poštovanja od šefa te ti otvoriti put ka novim uspješnim poslovnim uspjesima sljedeće godine.

Škorpija

Škorpije trenutačno ima tri planeta koje mu jačaju leđa. Naime, Jupiter, Mars i Merkur pobrinut će se da škorpija ima grandiozan završetak godine. Sada treba svoje talente i prednosti dvostruko dokazati – poslovno, ali i privatno. Trud će se isplatiti te će ti sljedeća godina biti dvostruko uzbudljiva.

Ribe

Ribe će na kraju godine osjetiti navalu motivacije. Odjednom ćeš postati optimistična, a posebno ćeš u ljubavi pronaći novu motivaciju i dati pun gas. U vezi ti je možda trenutačno pomalo naporno i trudiš se dati novu pozitivnu energiju – što će uroditi plodom sljedeće godine. Ako si solo, odjednom ćeš dobiti volju za izlaženjem te upoznavanjem novih ljudi, piše “Balkans press“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh