Svaštara

Tri najnepodnošljivija horoskopska znaka

Ako ste u vezi ili prijateljskom odnosu s osobama rođenim u sljedeća tri horoskopska znaka, nemojte se začuditi zbog njihovih burnih reakcija ili ljutnji zbog nepostojećih problema.

Ženska ljutnja - Blogspot.com

Djevica
Zavisnu su od organizacije. Uvijek i u svemu očekuju savršenstvo. Iako su vrlo inteligentne, Djevice se ponekad ponašaju poput male djece. Kada ne dobiju ono što su zamislile, burno reaguju ili se stravično naljute.

Ovan
Ovnovi su u stanju da vam zamjere i najmanju sitnicu. Ako osjete da sumnjate u njih, PLANUT ĆE istog trena i izvrijeđati vas. Ne prihvataju šalu na svoj račun ni nametanje tuđih stavova i mišljenja.

Škorpija

Ponosni Škorpioni ne podnose kritiku, posebno ne u društvu. Osobe rođene u ovom znaku spremne su da se posvađaju s vama samo zato što im ne poklanjate dovoljno pažnje. Ako osjete suparništvo, spremite se za pravi RAT, piše “Krstarica“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh