Svaštara

Melika Moranjkić očekuje finale “Zvezda Granda”: Moja mentorica Jelena Karleuša je posvećena radu

Jelena je Meliku takođe uporedila i sa jednom od najvećih svjetskih zvijezda, Arianom Grande, što zbog pojave što zbog stajlinga.

Melika Moranjkić Zvezde Granda

Melika Moranjkić je u timu Jelene Karleuše, a ona je bila prvi put na sceni “Zvezda Granda”. Marija Šerifović rekla je da konačno ,,slika i ton imaju smisla”, dok je Bosanac mislio drugačije. Jelena je rekla da joj se dopalo ono što vidi i čuje, prenosi “Express“.

-Ta borba za život je ono što se meni sviđa, nisi izašla hladna da ti je svejedno. Ja sam se naježila i samo ti nastavi da se boriš za život, za svoju budućnost i karijeru. Djevojko, idemo do finala, rekla je Karleuša. ‘

Jelena je Meliku takođe uporedila i sa jednom od najvećih svjetskih zvijezda, Arianom Grande, što zbog pojave što zbog stajlinga.

-Idemo djevojko do finala!

-Jako sam zadovoljna nastupom, s obzirom da sam po prvi put na Grandovoj sceni i imala sam strašnu tremu – komentariše Melika svoj nastup.

Njena očekivanja su velika, tako da je spremna za naporna rad.

-Iskreno, očekujem i nadam se finalu – samouvjerena je Melika.

Pjevačica je donijela odluku da se prijavi na takmičenje jer smatra da je to najbolji način za promociju talenta.

-Za Grand sam se odlučila zato što je to najjača medijska kuća idealna za promociju.

Pjevačica je u timu Jelene Karleuše, a ona govori o tome kako se snalazi.

-Saradnja sa Karleušom je odlična, ma svi u timu su odlični. Jako su profesionalni i posvećeni, pjesme za drugi krug su odabrane, ostalo je da se radi na njima i na stajlingu – dodaje Melika koja je ozbiljno shvatila takmičenje. Ona je već u prvom krugu dobila kompliment da je za finale.

-Naravno svaki kompliment prija, a takođe i kritike, to mi je samo motivacija da više radim i budem bolja – kaže Melika.

Ona će uz podršku svog profesora birati repertoar, a on će joj biti podrška tokom priprema za nastupe.

-Što se repertoara tiče, moj profesor Kenan Hasić i ja odaberemo nekoliko pjesama koje predložim mentorima, a onda se zajedno usaglasimo šta da odaberemo – kaže Melika Moranjkić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh