Svaštara

RAK, LAV I DJEVICA – VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2020. GODINU

Veliki ljubavni godišnji horoskop za 2020. godinu – evo šta očekuje rođene u znaku Raka, Lava i Djevice!

Horoskop - Glam.hr

Godišnji ljubavni horoskop za Raka, Lava i Djevicu!

RAK

Neka viša sila vodi vaš ljubavni život ove godine i bićete potpuno ispunjeni. Za samce, ležerna ljubav je nezadovoljavajuća. Postoji potreba da se osjeti da odnos je na neki način predodređen. Čak i ako je veza na neki način prokleta, osjećate se bolje zbog toga jer je to deo vaše sudbine. Čak i beznadežni odnosi služe svrsi ako su u skladu sa vašom sudbinom, jer oni vas uče važnimlekcijama i pripremaju vas za dobar odnos koji predstoji.

Dan zaljubljenih 2020. trebalo bi da bude poseban, posebno ako niste opterećeni tradicijom, i umjesto toga da iskažete svoju ljubav na vrlo poseban način. Mart donosi priliv većeg nivoa energije i pravu želju za zabavom.

Do 17. aprila stvari će da se usmjere ravno prema vašim romantičnim ciljevima. Nove i dublje obaveze su na horizontu, stižući sa ponosnim osećajem stvarnog dostignuća. Izbacite višak emocionalnog tereta koji vas pritiska početkom maja. Vaš cilj bi sada trebao biti da otklonite probleme umjesto da se bavite njima. Ovo prolećno čišćenje vašeg srca doneće vam novu fleksibilnost za kojom ste dugo čeznuli.

Rakovi koji nisu u vezi, ove godine pronalaze ljubav na raznim mjestima. Do 20. aprila to je u okviru nekih organizacija ili grupnih aktivnosti. Prijatelji su često ti koji organizuju romantične sastanke. Ali nakon 20. aprila ljubav vas pronalazi i kada idete na neka duhovna predavanja ili psihičke seanse, ili u dobrotvornim aktivnostima. Ako odlazite u barove, noćne klubove ili diskoteke da bi našli ljubav, onda trošite i vrijeme i novac.

Zvijezde prognoziraju da će ljeto da počne zadovoljavajuće i sve će ići na bolje. Do kraja juna ste na vrhu svijeta, pa pozovite svog partnera da sa vama podijeli slavlje. Upotrebite svoju energiju u julu 2020. godine jer će vašem partneru trebati vaša podrška.

Rakovi koji nisu u vezi mogu biti uhvaćeni u mrežu onoga što je zbog intenziteta onoga što trebalo da izgleda samo kao obićmno muvanje. Na kraju, svi ovi izazovi samo će vam donijeti sreću u avgustu. Komunikacija sa voljenim osobama je jasna i direktna, što vam omogućava da se osjećate potpuno sigurno i zaista voljeno.

Između 23. septembra i 16. oktobra, možda će vas prekinuti ljubomorna scena za koju ste mislili da je daleko od vas. Vazduh će se očistiti početkom novembra, kada parovi mogu osvježiti ljubav prepuštajući se nostalgiji, a oni koji su sami mogu očekivati novu uzbudljivu aferu upotpunjenu iskustvima koja šire um.

Ljubav i socijalna pitanja nisu veliki prioriteti za vas u 2020. godini. Vaša 7. kuća nije kuća moći. Ovo pokazuje veliku slobodu i širinu ovdje, ali manje interese. To je stanje kakvo je i dosad bilo. Samci će uglavnom ostati sami, a oni u braku će tako i ostati ostati. Stvari su onakve kakve vi želite da budu i ne osjećate potrebu da im dajete nepotrebnu pažnju.

Pomračenje Mjeseca 5. jula može poljuljati sadašnju vezu, ali kada se prašina slegne, stvari bi trebalo da budu bolje nego ranije. Sve prljavštine iz vašeg odnosa treba da izađu napolje kako bi se mogli nositi sa njima.

Saturn je vaša ljubavna planeta. Ona 20. aprila prelazi iz vaše 11. sunčeve kuće u vašu 12. i to je veoma značajno, jer pokazuje dugoročne promjene kada su u pitanju vaši ljubavni stavovi i vaše potrebe u ljubavi. Prethodne dvije godine ste željeli pored sebe i prijatelja i ljubavnog partnera. Prijateljstvo je bilo veliko pitanje. Željeli ste nekoga ko je zaista bio na vašoj strani, ko je vam želeio isto ono što i sebi. Ali vi ste željeli slobodu i manje privrženosti.

Ovaj trend se nastavlja do 20. aprila. Ali Saturn, vaša ljubavna planeta u 12. kući čini vas idealističnijima u ljubavi. Želite savršenstvo, transcendentnu ljubav. Ne želite nikakve prepreke između vas i vaše voljene, a ovo nije vaš uobičajeni temperament. Duhovna kompatibilnost postaje jednako važna, možda još važnija, kao i sve ostale kompatibilnosti koje ljudi traže kod svog partnera. Iako postoji velika fizička hemija između vas, ako nedostaje onaj duhovni element, tada veza neće uspeti, jer ne ispunjava vaše potrebe.

Rezultujuća energije za sve lako će vas dovesti u sezonu zimskih praznika. Završite godinu istraživanjem područja između vaših potreba i vaših želja. Ko zna koja vas sve iznenađenja čekaju.

LAV

Vi ste veoma samozadovoljna, ponosna osoba i privlačite potencijalne partnere koji su podjednako samozadovoljni i ponosni. Naučiti vještinu kompromisa bez gubitka samopoštovanja bila bi prava pouka za vas. Ljubav je i dalje nestabilna, ali stabilnija ove 2020. godine, kao i narednih nekoliko godina, nego što je bila u prošlosti.

Veliki dio onoga što je bilo u prošlosti važi i ove godine. Potraga za savršenom ljubavi kao i eksperimentisanje sa vašim društvenim životom. Ulažete u nove društvene sfere i privučeni ste nekonvencionalnim ljudima i nekonvencionalnim odnosima. Što šokantnije to bolje. Mnogi od vas uzimaju za partnere osobe iz različitih etničkih i društvenih sredina. Sve je to dio vaše želje da pronađete pokušaj savršene ljubavi putem sistema – pokušaja i greške.

Ljubavni horoskop za 2020. godinu vam kaže da je početak nove godine uglavnom vrijeme za promjene, ali vi se držite stabilno i čvrsto i sretni ste na taj način.

Lavovi koji nisu u vezi su posebno oprezni u novim vezama, jer možda se plaše novih povreda ili bi to mogao biti samo razuman oprez. Oni koji su u vezi, krajem januara su u potrazi za novim uzbuđenjima. Prije toga provjerite da li su ta uzbuđenja ona vrsta koja dovodi do veće bliskosti umjesto ljubomore.

Od februara do sredine marta 2020. godine veza vam je potpuno uravnotežena. Dobro hodate po romantičnoj žici, ali uzdajte se u svoj unutrašnji osjećaj i shvatite da ponašanje, bilo dobro ili loše, uvijek ima posljedice.

Vaše dostojanstvo vraća se oko 30. marta, vodeći vas da istražite izvore vaše tihe sreće, umjesto bahatosti prethodnih nedelja. U vezama to znači da tražite sigurno gnezdo vaše ljubavi. Vaši prijatelji će primetiti vaš nestanak, ali vi ste previše zaokupljeni smirivanjem uz voljenu osobu da bi se brinuli oko toga. Aprila 2020. godine Lavovi koji su sami mogu biti privučeni nekimnepoznatim ljudima. Kraj maja donosi vam svjetlost svuda oko vas. Zaslužili ste je, zato slavite u svom stilu. Ljubavni parovi mogu biti jednostavno zaslijepljeni svojim intenzivnim osjećanjima, dok će oni koji traže ljubav biti pozitivno neodoljivi.

Privrženost se mijenja iznenada i neočekivano, i kod vas i kod vašeg partnera. Jednog dana možete biti strastveno zaljubljeni, a drugi dan upleteni u gorku svađu. To je pokazatelj koliko brzo se stvari mogu promijeniti. Nije ni čudo što vam je teško praviti dugoročne planove. Srećom, stvari će se nekako smiriti, posebno poslije 20. aprila. Između 30. juna i 14. jula, sloboda kuca na vrata. Oni koji su sami neće željeti da se vezuju za nekoga, dok će oni u vezi možda poželjeti da istraže neke svoje nezavisne interese.

Oko 23. jula vaše čari dobijaju sjajne kritike od svih u vašoj oklini. Posljednje sedmice ljeta osjećate neobično raspoloženje. Očekujte podršku svojih najmilijih, ali ne zahtjevajte nedostižno savršenstvo. U septrembru može da se desi da ste u potrazi za ljubavlju na pogrešnim mjestima, dok jedan neugodan susret moguć je početkom oktobra 2020. godine.

Kako će vam biti poslije 25. oktobra, uglavnom zavisi od toga koliko ste već uložili i koliko ozbiljno shvatate ceo koncept ljubavi. Bez obzira na rezultate, novembar će vas naći u nostalgičnom raspoloženju i bićete spremni da date puno iskrene zahvalnosti. Kako zima prolazi u velikoj brzini, tako je isto i sa vašim emocijama. Usmjerite ih ka većem dobru i ostavite stare probleme dok se krećete naprijed.

Ne tako davno ste možda sreli nekog ko vam se činio idealnim, a možda nedelju ili mjesec dana kasnije, srećete nekoga ko izgleda još bolje. Vaš ljubavni život se stalno nadograđuje.

Naravno, najpozitivniji način za izražavanje ovog nagona je pronaći nekoga s kim možete eksperimentisati i rasti. Nekoga ko raste, poboljšava se i nadograđuje i vas i sebe.

Imate potrebu za savršenom slobodom i savršenom posvećenošću. Za mnoge od vas bio je slučaj da zgrabite ljubav tamo gdje je pronađete, uživajući u tome dobrom provodu sa voljenom osobom barem nakratko. I razdvajanja poslije toga su vam dobra, zato što imate više nezavisnosti. Vaša ljubav i socijalna situacija nikad nisu takvi kakve vi vjerujete da jesu. Kada ste sami i kada osjećate kao da ljubav prolazi pored vas, iznenada i neočekivano neko ulazi u vaš život.

Suprotno tome, kada uživate u najzadovoljnijoj vezi i mislite da će ovo trajati zauvijek, naklonosti se menjaju i vi ste ponovo sami. Samo duhovna perspektiva može rešiti ovu dilemu. Kada naučite šta je pravi izvor ljubavi i romantike onda ćete lakše prebroditi uspone i padove. Prijateljstvo je važno i ove godine. Novi i značajni prijatelji su došli i nastavljaju da dolaze. Prijatelji mogu biti izvor nove i ozbiljne veze. Saturn će da testira vaša prijateljstva i ostaviće samo ona dobra.

DJEVICA

Ljubav na radnom mjestu više će vam biti razonoda nego išta ozbiljno, jer na prvom mjestu dolazi posao. Zvijezde vam poručuju za 2020. godinu da je strpljenje velika vrlina, kao id ste vi jedna čefna osoba. Budite smireni koliko možete i zanemarite zvanični početak godina, jer vaš lični novi početak će se pojaviti tačno oko 14. februara, dana zaljubljenih. Ne morate to držati one izreke da volite onoga sa kim ste, ali vaša glava i srce mogu biti neobično zbrkani, spriječavajući vaše tipično brze i čiste odluke.

Samci bi u ranim sedmicama trebalo da zadrže budnu pažnju na nekoga posebnog u Martu 2020. godine a oni koji već imaju partnere mogu očekivati ozbiljne romanse otprilike u istom vremenskom periodu. Početkom aprila je sjajno vrijeme da se upoznate sa detaljima vaše veze ili ako ste sami, da planirate lov.

Zvijezde vam savjetuju da biste trebali trebali planirati romantični odmor za dvoje, ili ako ste sami da stvorite plan kako da dosegnete do vaše tajne simpatije. Ali novi odnosi mogu donijeti i više frustracije nego što vrede.

Da li ste vi uvijek ovako vjetropiasti ili je to samo vaš privremeni nedostatak? Ne sputavajte sebe dok se zabava odvija oko vas. Od sredine maja do 12. juna možete biti društveni koliko god želite. Pobrinite se za svog partnera da se ne osjeća zapostavljeno u vrtlogu vaših društvenih zbivanja.

Mjesec juli je mesec slobode i proslava. Istražite neke nove teritorije i nađite nove prijatelje. Takođe, potrudite se da produžite granice trajnih odnosa zadržavajući ih svježim i uzbudljivim.

Avgust je još bolji. Na vrhu ste svoje igre i šarmantni ljudi su svuda oko vas. U mjesecu septembru vas čeka samo jedan izazov i to kako najbolje uključiti nastale promjene u vašu staru rutinu. Ne zapostavljajte svoje prijatelje u korist novih, znate da ćete računati prije ili kasnije na njihovu pomoć.

U ranu jesen se vaš vlastiti život smiruje, isto kao što zanimljive situacije dolaze za vaše voljene. Iskoristite svoje nedavno osvežavanje energije da pružite velikodušnu podršku vašem partneru, koja će mu biti potrebna.

Vaša 7. kuća ljubavi i braka nije kuća moći ove godine, ali imate slobodu i širinu da oblikujete stvari onako kako vi želite. Eventualni problemi mogu više proizaći iz nedostatka vašeg interesovanja nego nedostatka mogućnosti. Ali zvijezde očekuju da vi prevladate ovakvo moguće stanje.

Neptun je zadužen za vaš ljubavni život iz 6. kuće. To pokazuje vaše potrebe u ljubavi i stavove o tome. Ovaj položaj jača vašu normalnu prirodu. Ljubav se odnosi na praktičnu uslugu vašoj voljenoj osobi i to je za vas najviši ideal ljubavi.

Osjećate se voljeno kada vaša voljena radi za vas. Znate da ste u ljubavi kad imate nagon da uradite nešto za drugog. Romantične stvari kao što su cvijeće, večere uz svijeće, noćni klubovi i slično su u redu, ali rad za ljubav je ono što ste stvarno vi. Neptun je u znaku Vodolije već nekoliko godina. Ovo pokazuje više slobode i više eksperimentisanja u ljubavi. Spremniji ste da se upetljate u neku nekonvencionalne vezu sa nekonvencionalnim ljudima. Ljubav je sada uzbudljivija, ali i nestabilnija. Naklonosti se mogu brzo promijeniti.

Neptun u vazdušnom znaku pokazuje da su dobra komunikacija i sličnost ideja u ljubavi vrlo važne i to više nego u prošlosti. Intelektualna harmonija je važna kao i sve ostale harmonije koje ljubavni par traži. Vaša 11. kuća prijatelja postaje moćna nakon 13. jula. Ovo je sretno područje života. Dolaze novi i značajni prijatelji. Ovi ljudi su dobrodušni i korisni za vas. Pružaju vam emocionalnu podršku u trenutku kada vam je stvarno potrebna. Sezona praznika krajem godine vraća vas na društvenu scenu. Izađite u svom stilu, obucite svoju omiljenu odjeću i začarajte grad narednih nekoliko sedmica. Doći ćete do naredne godine spremni za novi početak, piše “Conoplja news“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh