Svaštara

Dirljiva božićna reklama oduševila milione ljudi, vidjet ćete odmah zašto

Božična reklama robne kuće John Lewis već je godinama najiščekivaniji blagdanski spot, a takvu reputaciju stekla je jer nikad ne razočara.

No image - Haber.ba

Nakon što je zvijezda prošlogodišnje reklame bio Elton John, ove godine odlučili su se za animiranu varijantu u kojoj je svu pozornost ukrao slatki zmaj Edgar. Dirljivu reklamu o prijateljstvu i činjenici da jedna iskrena gesta može napraviti veliku razliku dosad je pogledalo gotovo 9 milijuna ljudi samo na YouTubeu. Pogledajte zašto, prenosi “Hayat“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh