Svaštara

Nogometaš brutalno pretukao djevojku, a onda je ona postavila užasnu fotografiju

Bivši reprezentativac Argentine Žonatan Kristaldo (Jonathan Cristaldo) morat će u policiju, jer ga je njegova djevojka Morela de Las Heras (Morella) optužila za zlostavljanje.

Morela de Las Heras- Instagram

Kako pišu strani mediji, Morela tvrdi da ju je nogometaš iz čista mira udario šakom u glavu te da ju je nakon toga vukao po podu. Ona je pri tome dozivala pomoć, ali je niko nije čuo.

Nakon incidenta, prijavila je svog sad već bivšeg dečka policiji, a i na društvene mreže je kao dokaz postavila fotografiju na kojoj se vidi masnica ispod njenog lijevog oka.

Policija je ubrzo došla u njihov dom, ali nisu priveli Kristalda. Ipak, ubuduće će morati da izbjegava svoju bivšu djevojku, jer mu je naređeno da se ne smije približavati na manje od 300 metara, prenosi “Avaz“.

Kristaldo je trenutno igrač argentinskog kluba Rasinga, a za argentinsku reprezentaciju upisao je tek jedan nastup.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh