Svaštara

Najbolje modne savjete daju osobe rođene u ovim HOROSKOPSKIM znakovima

Astrolozi smatraju da im je to zapisano u horoskopu. Neki se ljudi jednostavno rađaju s osjećajem za modu i stil.

Žena - Cosmopolitan.rs

Tri znaka zodijaka modu imaju u malom prstu, što se obično i vidi na njima te su najbolji u davanju modnih savjeta, a često imaju i posao ili hobi koji je vezan uz modu.

Bik

Osobe rođene u znaku Bika ne možete ne zamijetiti. Kada uđu u prostoriju, obaraju s nogu svojim izgledom i činjenicom da im sve stoji savršeno. Njima bismo rado dopustili da budu naši osobni stilisti s obzirom na to da imaju neponovljivo dobar modni ukus.

Blizanci

Blizanci su poznati po svom elegantnom stilu. Njihov trud uvijek se lako zamijeti, kao i njihova odanost trendovima. Uvijek pomno biraju svoje odjevne kombinacije i modne dodatke, a iz kuće nikada ne izlaze nesređeni. Pravi su modni uzor.

Vodenjak

Vodenjak je pravi otmjeni klasičar. Uvijek kupuje modno bezvremenske komade, a ni od čega je sposoban napraviti svašta. Vodenjaci su vrlo vični u uređenju prostora, a znaju i u što treba ulagati, a što zaobići u širokom luku. Pitajte ih, sve će vam objasniti, prenosi index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh