Svaštara

Prije svadbe smršala je 50 kilograma. Kako? Izbacila je ovo iz prehrane

Kylie Mulcahy iz Australije potraga za vjenčanicom činila se kao prava noćna mora jer se bojala da sa svojih 120 kilograma neće stati ni u jednu.

Izgubila je 50 kg - Instagram

Zbog toga je odlučila promijeniti način života te je do svog vjenčanja 2019. godine izgubila više od 50 kilograma i bez problema stala u veličinu 38.

U bitku s kilogramima krenula je 2016. godine, kad je uzela privatnog trenera koji je za nju složio plan prehrane i tjelovježbe. Njezin plan prehrane bio je sastavljen od najviše povrća i proteina, a redovno je uzimala i zamjenske shakeove.

Izgubila je 15 kilograma, ali pravi gubitak počeo je tek kad su joj dijagnosticirali policistične jajnike. Nutricionist joj je tad rekao da iz prehrane izbaci mliječne proizvode i gluten. Taj novi plan prehrane, fokusiran ponajviše na izbacivanje mliječnih proizvoda, u kombinaciji s redovnom tjelovježbom rezultirao je drastičnim gubitkom kilograma, piše “Index“.

Nakon svega toga, 2018. godine zaputila se po vjenčanicu i pronašla savršenu.

“Moje tete su plakale kad su me vidjele na vjenčanju u martu ove godine”, rekla je za “Daily Mail”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh