Svaštara

Horoskop – od 19. novembra do 3. januara 2020. godine: Šta nam donosi haotičan Mars u Škorpiji

Horoskop – očekuju nas veliki izazovi do 3-. januara 2020. godine jer je Mars ušao u znaku Škorpije!

Horoskop - Telegraf.rs

Pripremite se za vrlo intenzivan period koje će trajati od 19. novembra do 3. januara, a biće obilježeno kretanjem Marsa znakom Škorpije.

Ovaj Mars usmrćuje, spaljuje i ruši sve što nije dobro za nas i pritom nema milosti. On ne okoliša već vrlo dobro zna kuda ide i šta treba da učini. Mana mu je što ne poznaje umjerenost – ili mrzi ili voli; ili pomaže ili odmaže; ili gradi ili ruši. On nikada nije neutralan, zato će i naše aktivnosti u narednih nešto više od mjesec dana biti “obojane” krajnostima.

Nekad zna biti vrlo okrutan i nemilosrdan. Lako je moguće da u idućim sedmicama češće nailazimo na ljubomoru, zavist, destruktivne reakcije bližnjih, pa i osvetoljubivost – moraš biti kažnjen/a za ono što si mi učinio/la. Nije isključeno da i sami ne pokleknemo takvim nagonima.

Već smo tokom vladavine Škorpije a svjedočili odlascima nekih osoba. Sa ovim Marsom moglo bi biti još separacija i odlazaka.

Ali njegova silna energija, budemo li je ispravno koristili može nas ohrabriti da se ulovimo u koštac i s najzahtjevnijim izazovima, da izdržimo najveće napore i podnesemo odricanja koja su potrebna kako bismo ostvarili zacrtani cilj.

Snaga volje je nevjerovatna. Spremnost na radikalne, dubinske promjene, takođe. Vrijeme je za dubinsko čišćenje, susret sa onim što je spremno izaći iz naše podsvjesti. Suočimo se s vlastitim strahovima. Pogledajmo ih u oči.

Uz pomoć njegove energije možemo osvestiti i razviti ličnu moć. A moć koju smo predali u tuđe ruke sada vraćamo sebi.

Ovo je vrlo strastvena energija, pa će se i situacija u ljubavnom životu mnogima zahuktati. Kako će se okolnosti razvijati zavisi od njegovog uticaja i poziciji u vašem ličnom horoskopu, a scenariji su sljedeći:

  • ljubavni trouglovi, nevjera
  • odnos koji započinje zbog jake fizičke privlačnosti
  • kraj veze
  • problemi u odnosima zbog ljubomore, kontrole, manipulacije, posesivnosti
  • kvaliteta se*sualnog života u odnosima postaje jako važna, ako ne i presudna za dalji razvoj događaja

Što se zdravlja tiče više pažnje posvetite reproduktivnim organima.

Budite oprezniji u rukovanju sa tuđom imovinom i novcima. Novac drugih ljudi, kredit, ušteđevina, nasljedstvo, osiguranja, finansijske investicije, sada dolaze na red.

Astrolog: Julijana Oremović


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh