Svaštara

Rakovi, Lavovi i Vage usred su vrlo aktivnog i plodnog razdoblja, Strijelci će nepromišljeno trošiti dok Djevicama na ljubavnom planu ne cvatu ruže

Rakovi će biti duhoviti, dosjetljivi i bistri, ali i naporni zbog čestog prigovaranja i nastojanja privlačenja pažnje. Lavovi su također u plodnom razdoblju, osobito ako su rođeni u srpnju. Vage će itekako biti svjesne toga da privlače pozornost dok će Škorpioni biti raspoloženi za zavođenje. Strijelci će trošiti nepromišljeno na odjeću, obuću i kozmetiku, oglušujući se na tuđa upozorenja, a nastave li tako, izvori će im brzo presušiti.

Žena - Screenshot

Ovnovima se otvaraju vrata i nude mnoge pogodnosti. Žude za dodatnim uzbuđenjima i nalaze ih u riskiranju i kršenju normi. U takvom ozračju stabilne će veze opstati, a krhke se poljuljati. No ipak nije uputno iskušavati ljubavnu sreću.

Onaj tko Bikovima ovog tjedna uzburka maštu nije pogodan za njih kao partner, ali zato mogu razviti drugu, također vrijednu vrstu odnosa. Društveni život izgubit će na intenzitetu jer će im veća okupljanja crpiti energiju. Od zaposlenih, makar honorarno, tražit će se veći angažman.

Blizanci će štošta obećavati, majstorski improvizirati i vješto balansirati između više simpatija ili ljubavnika. Ako ne zadrže maksimalnu koncentraciju, potkradat će im se brojne pogreške.

Rakovi su usred vrlo aktivnog razdoblja, bit će duhoviti, dosjetljivi i bistri, ali i naporni zbog čestog prigovaranja i nastojanja privlačenja pažnje. Partner će im biti naklonjen, iako će ga nepotrebno stavljati na kušnju traženjem dokaza vjernosti i ljubavi. Dobri poslovni i obrazovni rezultati izgledni su cijelog tjedna.

Lavovi su u plodnom razdoblju, osobito ako su rođeni u srpnju. Ispunjavaju ih nada i ugodno iščekivanje. Spoznaja o tome tko žudi za njima ugodno će ih šokirati. Samci će biti spremni preuzeti čvrstu obavezu i potpuno se prilagoditi budućem partneru. Dočekat će ih pozitivni pomaci na novčanom planu.

Djevicama na sentimentalnom planu ne cvatu ruže, no druge okolnosti ograničit će im vrijeme i energiju potrebne da bi uživale u ljubavi. Bit će zatrpane obavezama i pritisnute prekratkim rokovima. Dom im pruža dodatan izvor stresa. Vjerojatni su radovi, preinake ili neočekivani posjet.

Vage će itekako biti svjesne toga da privlače pozornost. Mnogo će se kretati i zbližavati s novim ljudima. Preuzimat će inicijativu pri izlascima, posjetima ili putovanjima. Radni dani obilovat će sastancima i zadacima koje će morati obavljati sa suradnicima.

Kod Škorpiona će zbivanja na osjećajnom planu biti burna, dakle taman onakva kakva vole. Usput možda izgube ponešto živaca, ali rasplet će biti povoljan. Tjedan je idealan za zavođenje. Poslovno udruživanje bilo bi financijski isplativo.

Ljubav i novčana pitanja kod Strijelaca bit će usko povezani. Jedan bi odnos mogao puknuti zbog toga što je netko od partnera nezadovoljan svojim udjelom u podjeli prihoda ili troškova. Obiteljska je rasprava moguća u utorak ili srijedu. Razgovarat će se o novcima, posjetiti mjenjačnicu ili osiguravajući zavod. Trošit će nepromišljeno na odjeću, obuću i kozmetiku, oglušujući se na tuđa upozorenja. No nastave li tako, izvori će im brzo presušiti.

Jarčevi su suzdržani i u odnosima ne daju sve od sebe. Slute da im netko važan nešto taji. Vrijeme je povoljnije za razmišljanje ili planiranje nego za otvoreno djelovanje. Primit će povoljnu poslovnu vijest koja im u bliskoj budućnosti jamči solidnu zaradu.

Odnosi se Vodenjacima ne odvijaju glatko. Nove veze natrčavaju na trivijalne prepreke poput različitih bioritmova. Naći će se u nedoumici, naginjati brzopletim odlukama, a možda se i razočarati u partnerovu sposobnost i karakter. Krajem tjedna bit će pohotniji, ali i tolerantniji na tuđe nedostatke.

Ribe će biti subjektivne i ranjive. Bilo bi dobro da sredinom tjedna pokažu više smisla za kompromis i razumijevanja za voljenog. Osmijehom će nesvjesno ohrabriti nekog da im se približi, a onda im neće biti jasno što dalje poduzeti. Porast radnih obveza prisilit će ih na promjenu dnevnih navika, zbog čega će imati malo vremena za odmor i zabavu, prenosi “tportal“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh