Svaštara

Slavni odbacili pincete: Spojene obrve postale trend

I dok je prije nekoliko godina bilo nezamislivo da će žene pokazivati svoje spojene obrve, sada je to postalo pravi trend.

rosalia-screnshot-youtube

Sve je započelo kada je prije dvije godine grčka manekenka Sophia Hadjipanteli postala hit na Instagramu zbog svojih gustih tamnih spojenih obrva.

I dok su je jedni prozvali ljepoticom, druge je zgrozila, a iako je svojim izgledom podijelila mišljenja javnosti, pokrenula je trend koji je sada posebno buknuo zbog novog spota španske muzičarke Rosalije.

26-godišnja Španjolka koja je svojim posljednjim albumom “El Mal Querer” stekla svjetsku slavu u svojem novom spotu za pjesmu “A Palé” ponosno je pokazala svoje spojene obrve.

Svojim spojenim obrvama koje djeluju puno prirodnije i nježnije od obrva spomenute Grkinje promijenila je mišljenje velikog dijela javnosti o ovom beauty trendu, a u američkom Vogueu su je usporedili s pionirkom ovog trenda, slavnom meksičkom slikaricom Fridom Kahlo, te su potvrdili da su spojene obrve službeno opet u modi.

A da je trend kojem se niko nije nadao već zaživio dokazuju brojni modeli u usponu koji su odlučili odbaciti pincetu i ponosno pokazati svoje spojene obrve na Instagramu, piše “Noizz“.

Neke od njih pogledajte u nastavku:

View this post on Instagram

Sleeper ?

A post shared by Gøιυrı Δzκαrατε Τ.Ματυrαnα (@_goiuri_) on


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh