Svaštara

Horoskopski znak koji sve oko sebe čita kao knjigu

Pored Vodolije koja je najpametniji znak zodijaka, Vaga je ona koja je u stanju da vas pročita “kao otvorenu knjigu”, a da toga niste ni svjesni.

Horoskop - Blogspot

Izuzetno pravičan znak, ima i još jednu jaku stranu – intuiciju. Ako ste rođeni u znaku Vage, uvijek se oslanjajte na šesto čulo.

Predstavnici ovog znaka su racionalni, nježni, ljubazni i vrlo društveni. Vage vole da komuniciraju i u društvu se osjećaju kao “ribe u vodi”. One imaju izuzetno oštar osjećaj za pravdu i toga se uvijek drže.

Vage su pronicljive – prepoznaju lažljivog čovjeka na kilometar. Često su sklone perfekcionizmu i spremne su da troše dodatno vrijeme samo da bi bile sigurne da će sve biti pošteno. Ako dobijete savjet od Vage, budite sigurni da je to najbolji savjet koji ste mogli da dobijete, prenosi “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh