Svaštara

Škorpije će uraditi sve za voljenu osobu – Ribe jedino ljubav i zanima

Svi horoskopski znakovi imaju karakteristike specifične za svakog od njih. Neki vole da upoznaju različite ljude, ali bez pretjeranog vezanja, dok drugi ne vole biti slobodni, i ne bi mogli svoj život da zamisle bez ljubavi. Ponekad nas ta žudnja za ljubavlju toliko preokrene, da možemo postati jedan od znakova zodijaka koji su zavisni od ljubavi.

Rak; U životu Raka rijetko se desi razdoblje u kojem niste zaljubljeni, i to je za vas skoro nemoguće. Zaljubljujete se lako, i kad volite, volite jako i bez ikakvih granica.U početku vam se sviđaju svi oko vas. Svi ljudi koji se druže s vama svi su vaši potencijalni ljubavnici.

Jednom kada pronađete tu osobu na koju ćete se zakačiti, nećete je ostaviti na miru. Doslovno ćete biti zavisni od nje. Ribe; Kad je u pitanju ljubav ona je definitivno na vrhu vaše liste. Šta god da se pojavi u vašem životu, ako nije ljubav u pitanju, nećete se previše baviti time.

Osobu koja vam se sviđa stavićete na prvo mjesto. Čak i ako to znači da ćete sebe žrtvovati za drobro te osobe, to ćete da uradite. Sve ćete uraditi da sačuvate vašu vezu, baš sve. Vaga; Vi ćete saznati sve o vašoj ljubavi, šta voli jesti, gdje voli ići, kakve filmove voli, itd.

Znaćete sve o toj osobi da bi je kasnije mogli iznenaditi stvarima koje voli. Nikada je nećete pustiti, njegovaćete je kao bebu i čuvati od svega. Škorpija; Vi volite intenzivno i strastveno. Ako bi se, ne daj Bože, nešto desilo vašoj vezi, to bi vas emotivno dokrajčilo.

Iako ne morate da se dokazujete osobi koju volite, stalno to radite. Želite da ta osoba bude srećna svaki dan i stalno joj pokazujete koliko je volite. Ali pored ovih lijepih osobina, imate i onu ružnu – ako vas ta osoba povrijedi, skloni ste osveti,piše Infpult

Ovan; Vi ste dobro svjesni toga da biste dali svoj život za osobu koju volite. Nikada ne prestajete činiti da se ta osoba osjeća najvoljenijom osobom na svijetu. Ali da se razumijemo, nikada niste zainteresovani za samo jednu osobu, uvijek je u igri više njih.

Ali kada se odlučite za jednu osobu, potpuno ste joj predani. Najlepše što pokušavate učiniti u vezi je potaknuti partnera da bude bolji od vas i drugačiji. Lav; Lavovi su puni sebe i tvrdoglavi, ali jednom kad se zaljube, postanu kao i svi, ako ne i gori.

Volite da sjedite na prestolu, ali vaš partner će stajati kraj vas. Inače ne volite da još neko, osim vas, bude u centru pažnje, ali ljubav sve pobjeđuje. Kad je u pitanju ljubav znate da niko nije savršen, i zato imate razumijevanja za opsobu koju volite.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh