Svaštara

Dva horoskopska znaka koja su stvorena jedno za drugo

Savršen par prema zvijezdama.

Horoskop - 24astro

Kada je riječ o ljubavi, astrolozi uvijek posebno izdvajaju dva znaka koji zajedno čine najbolji par horoskopa. Riječ je o Lavu i Vagi, među kojima je hemija jača nego kod bilo kojeg drugog horoskopskog para.

Već pri samom upoznavanju, među njima može da se rodi velika obostrana simpatija i privlačnost jer su Vage veoma vješte u davanju komplimenata, što sjajno odgovara Lavovima koji obožavaju da budu u centru pažnje.

Šarmantnoj Vagi Lav je uzbuđenje života i njim može da doživi pravi vatromet, što u krevetu, a što u emocionalnom smislu. Lavu Vaga odgovara jer u njemu budi ono najbolje i podstiče ga da otkrije i one strane sebe za koje nije ni znao da postoje.

A iako su po mnogočemu različiti, ono što im je zajedničko je da se ne ustručavaju da pokažu nježnost jedno drugome, ali i u javnosti.

Takođe, i Vage i Lavovi su sjajni u komunikaciji pa sve probleme rješavaju razgovorom, što njihovu vezu čini gotovo neraskidivom, piše “Republika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh