Svaštara

Horoskop – Kome se u bliskoj budućnosti ostvaruju snovi: Astro prognoza za se*stil Saturna i Neptuna (do 21. novembra 2019.)

Horoskop – od petka vlada se*stil Saturna i Neptuna! Evo koga očekuje velika radost do 21, novembra…

Horoskop - Astrologijatarot.com.hr

Od petak 8. novembra Saturn i Neptun će po posljednji put biti u egzaktnom se*stilu i pomoći nam u ostvarenju naših snova. Aspekt će biti na snazi sve do 21. novembra.

Saturn je realista, graditelj, on je prizeman, pomaže da stvorimo strukturu, materijalizujemo zamišljeno. Neptun je mađioničar, vizionar, sa njim uranjamo u svijet mašte, snova i ideja.

I kada se te dve energije zemlje i neba spoje u plesu sklada i razumijevanja, dolazi do ostvarenja dugo željenog cilja ili sna.

Ali ništa ne ide samo od sebe. Potrebno je imati namjeru.

Potrebno je i djelovati u ostvarenju te namjere i dopustiti okolnostima da nas vode, na način da ih posmatramo i vidimo šta nam govore.

Ideje dobijaju strukturu i temelje za ostvarenje.

Pomažući drugima, pomažete i sebi.

Pobjeđujemo vlastite nesigurnosti, sumnje i strahove, duhovno rastemo, dolazimo do novih saznanja.

Ono što je najbolje od svega, shvatamo da su ograničenja sa kojima se suočavamo lakše premostiva.

Kako će se ovaj aspekt odraziti na vas lično, ponajviše zavisi gdje se u vašoj natalnoj karti nalaze ove dvije planete, ali sigurno je da nekako možete intuitivno dopreti do spoznaje koje bi to za vas područje moglo biti i koji san želite ostvariti u neposrednoj budućnosti.

Zato krenite prema naprijed sa vjerom u ostvarenje i ne osvrćite se na prošlost.

Astrolog: Julijana Oremović


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh