Svaštara

Astrolozi poručuju, 2020. će biti godina u kojoj vrijedi rizikovati: Biće vam jasno ko vam želi dobro i kome je mjesto u vašem životu, a kome ne

Prema prognozoma astrologa, 2020. godina će biti koja će donijeti puno lijepih stvari. Biće to godina u kojoj se opraštamo od svih stega koje su nam nametnute. Ovo je period u kojem ćete dozvoliti sebi da živite punim plućima i uživate u malim stvarima.

Horoskop - Telegraf.rs

Pogledi na stvari će postati mnogo jasniji i biće vam jasno ko vam želi dobro i kome je mjesto u vašem životu, a kome ne.

Imat ćete dovoljno snage i smjelosti da započnete neke nove stvari koje ste godinama odlagali. Ovo je godina u kojoj se isplati rizikovati, jer će svaki hrabar potez biti nagrađen.

Naredna godina je godina napretka i period u kojem ćete izaći iz zone komfora. Počet ćete više da cijenite sebe i stavljate svoje potrebe na prvo mjesto.

Tokom cijele godine će biti pogodan period za napredovanje na svim poljima. Zvijezde će biti naklonjene svima i pravo je vrijeme da počnete da pravite planove koji će imati najviše izgleda da se ostvare naredne godine.

Astrolozi su optimistični i narednu godinu opisuju kao jednu od boljih u protekloj deceniji, pišu “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh