Svaštara

Pravi nesretnici: Ova četiri horoskopska znaka najteže pronađu pravu ljubav

Iako je zbilja teško pronaći srodnu dušu, nekim ljudima prava ljubav jednostavno nije suđena. Sljedeći horoskopski znakovi su, nažalost, skloni biranju pogrešnih osoba i zato često završe slomljenog srca.

Muškarac - Ilustracija / Yumama.com

Rak
Dobroćudnost Raka razlog je zašto se za njega uvijek vežu pogrešne osobe. Rak pokušava gledati samo dobro u ljudima i zato ostaje u nezdravim okruženjima puno dulje no što bi trebao. Jako loše podnosi prekid pa se trudi svim snagama popraviti odnos s postojećim partnerom.

Ribe
Za osobe rođene u znaku Ribe moglo bi se reći da žive u nekom svojem svijetu i ne shvaćaju što se zapravo događa oko njih. Njihove ljubavne priče nerijetko su tragične jer se zaljubljuju u one koji njih nikada ne bi ni pogledali. Teško im je pronaći nekoga tko će ih razumjeti pa većinu života provedu oplakujući propale veze.

Ovan
Ovnovi najčešće pucaju od samopouzdanja, što nije uvijek dobra stvar. Upravo ih to uvjerenje da oni uvijek znaju i biraju najbolje zaslijepi pa svoje partnere pokušavaju promijeniti i nametati im svoje stavove i mišljenja što vrlo brzo rezultira pucanjem ljubavne veze.

Bik
Bikovi ne podnose samoću. Oni su u neprestanoj potrazi za partnerom jer ne žele biti sami pa se često odluče za nekoga tko im uopće nije kompatibilan. Vrlo su tvrdoglavi pa pokušavaju dovesti vezu na zelenu granu, ali kada jednom shvate da im nije suđeno, razočarano odlaze u daljnju potragu, piše “Index“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh