Svaštara

Sve će im ići od ruke: 3 horoskopska znaka očekuje velika sreća tokom novembra 2019. godine

Ovaj mesec će naročito biti uspješan za ova tri znaka Zodijaka.

Horoskop - Telegraf.rs

Jesen je već u punom jeku, a znak Škorpije vlada od kraja oktobra pa sve do kraja novembra.

Osim Sunca, u ovom znaku će boraviti i Merkur i to od 2. do 20. novembra, koji će nas uljuljkati u duboke misli, u otkrivanje tajni i analize.

Venera i Mars gotovo pa zajedničkim snagama ulaze u Vagu, te daju podsticaj skladnim muško-ženskim odnosima i se*sualnoj ravnoteži.

Bik

Ovaj horoskopski znak ima puno razloga da se raduje u ovom mjesecu! Zvijezde su mu naklonjene i sada će vrlo jasno znati šta zaista žele.

Naročito će u vezi voditi razgovore kojima će razriješiti neke stare konflikte.

Rak

Ima nekoliko teških sedmica iza sebe, te je novembar savršen period u kojem će im se konačno osmijehnuti sreća. Probudit će u njima kreativni duh.

Najbolje je da tu energiju uložite u projekat koji će vam donijeti prosperitet na poslovnom planu. Puno kretanja, te vremena provedenog na svježem vazduhu pomoći će vam da razbistrite misli, a i to čini dobro vašem tijelu.

Škorpija

U novembru će se sve vriti oko vas – u pozitivnom smislu. Na poslu ćete ostaviti dobar utisak, možda ćete čak napraviti veliki korak naprijed.

Za postignuti uspjeh možete nagraditi sebe – na primjer, u obliku kraćeg putovanja s partnerom ili priušti sebi neku skuplju stvar koju odavno želite. I u ljubavi će u biti sve kao što ste priželjkivali, piše “Miss7“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh