Svaštara

3 najvjernija horoskopska znaka

I dok postoji veliki broj muškaraca koji ne mogu odoljeti iskušenju treće osobe dok su u vezi, ovim znakovima zodijaka to ne predstavlja problem.

Ljubavni horoskop - Zadovoljna.hr

Oni u vezu ulaze s osobom koju smatraju svojom srodnom dušom, stoga im drugi ljudi ne predstavljaju nešto što im je potrebno, piše “Srbija Danas“.

Ovo su tri najvjernija horoskopska znaka.

Ovan

Kada traže partnera, Ovnovi traže osobu s kojom će se povezati na duhovnom nivou. Oni su izuzetno odani i isto to očekuju za uzvrat. Ovnove mnogi često nazivaju velikim džentlmenima, jer svoje partnere nose kao kap vode na dlanu.

Jarac

Jarčevima je vjernost najvažniji segment veze. Ako osjete bilo kakav poriv za nekom trećom osobom dok su u vezi, vrlo ozbiljno preispituju vole li svog partnera istinski jer se, po njihovom mišljenju, to ne smije događati. Vrlo rijetko se događa da Jarac prevari svog partnera; oni će prije prekinuti vezu nego u tajnosti živjeti poligamno.

Bik

Bikovi su veoma ozbiljni kada su veze u pitanju. Nikada se u njih ne upuštaju olako, a kada jednom upoznaju svog idealnog partnera, učinit će sve da ga zadrže. Za njih je prevara nešto najgore što se može učiniti osobi koju vole, stoga na nju i ne pomišljaju. Takođe, poprilično su zaštitnički nastrojeni kada su u pitanju njihovi partneri, pa će i njih braniti od “pogleda sa strane”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh