Svaštara

Kratak ljubavni horoskop od 1. do 15. novembra 2019. godine: Strijelac je magnet za ljubav, a Ribu očekuje romantična ravnoteža

Ljubavni horoskop od 1. do 15. novembra 2019. godine!

Horoskop - 24astro

OVAN

U privatnim temama bićete skloni gledanju ispod površine. Uspjet ćete da dokučite nešto što do sada nije bilo vidljivo. Oslanjujući se na svoje samopouzdanje lako ćete pristupiti jednoj osobi koja vam se sviđa. Ipak, ne budite nametljivi.

BIK

Vaši emotivni odnosi nastavljaju da se razvijaju dobro, a vi u njima djelujete sigurno i zrelo. Nije loše. Oni koji su još sami nastavit će sa svojim ljubavnim osvajanjima. Drugi će ih prihvatati čak i iznad očekivanja.

BLIZANCI

Vaš partner ovih dana neće pokazivati sposobnost za realnost, nego obratno. Zato ste vi tu da ga spustite na zemlju. Popustit će pritisak da morate da budete srećni i zadovoljni u ljubavi. Lakše ćete disati i bez opterećenja priznaćete da trenutno niste u bajci.

RAK

Vaš ljubavni život ovih dana imat će novi uzlet zahvaljujući čarobnoj komunikaciji koja će se odvijati između vas i partnera. Bićete izuzetno maštoviti. Uspjet ćete da oplemenite svoj odnos na najbolji mogući način.

LAV

Opet ćete da se fokusirate na skriveno u odnosima. Zanimat će vas tajne, a neki će pokrenuti nepotrebne tračeve. Niste sigurni kako da se postavite u jednom odnosu. Zato ćete balansirati između povučenosti i otvorenosti prema drugima.

DJEVICA

Zanemarit ćete sentimentalnost i uhvatit ćete se u koštac s realnošću. To će biti zdravo, a poboljšat će vaše odnose. Ono što vas trenutno muči sročit ćete u sebi u pametan govor, ali ipak prvo prespavajte.

VAGA

Postaje sve jasnije da treba više pažnje da posvetite voljenoj osobi. Nekako vam se neda da igrate kako ona svira. Niste još u najboljoj formi, ali ste spremni da se prilagođavate onoliko koliko treba. Pitanje je do kada.

ŠKORPIJA

Kako dani budu prolazili vi ćete primijetiti određeno poboljšanje u emotivnim odnosima. Ne treba da činite ništa posebno, osim da se otvorite. Zvuči jednostavno, ali nije uvek lako izvodljivo. Ključ je u iskrenosti.

STRIJELAC

Svojim nastupom, ponašanjem i riječima vi ćete privlačiti pažnju osoba suprotnog pola poput magneta. Ipak, ako ste imali neki problem koji se vukao, s njim ćete morati da se suočite na neprijatan način. Izdržite.

JARAC

Vaša osjetljivost i potreba za nježnostima biće povećana, a spoljne okolnosti vam za to neće ići na ruku. Ljepše je na licu vidjeti osmijeh nego nešto drugo. S tom mišlju vodiljom vi ćete poboljšati svoje emotivne odnose.

VODOLIJA

Najbolje ćete se osjećati u većim grupama ljudi. Rado ćete izlaziti s prijateljima. Ako ste u vezi, povedite voljenu osobu sa sobom u svoje društvo. I ona i vi ćete se osjećati bolje ako ste zajedno, pa makar i u masi ljudi.

RIBE

Ravnoteža koju opet osjećate u svojoj vezi podstaknuće vas na smjelije ljubavne poteze. Ne postoji ništa što bi moglo da vas odvrati od voljene osobe. Sklad, dobre namjere i okolnosti koje vam idu na ruku su tu, piše “Ehoroskop“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh